Posjert egg med avokado

Denne måten å posjere egg på er virkelig enkel og det går like fort å posjere tre egg som ett.

Posjert egg med avokado Ingredienser Egg Eddik (eplecider) Avokado Godt brød https://heidisboble.no/ @heidisboble
Posjert egg på avokado og squash rundstykke

Ingredienser:

 Egg
 Eddik (eplecider)
Avokado
Brødskiver eller Squash-rundstykker ( for oppskrift, trykk HER)

Slik gjør du:

1 Ha vann i en kasserolle,
– Kok opp
– Ha litt eddik på et fat

Ingredienser Egg Eddik (eplecider) https://heidisboble.no/ @heidisboble

2 Knekk et (eller flere) egg i eddiken
– Hel litt eddik over og
– La det/dem ligge i 10-15 sek.

Ingredienser Egg Eddik (eplecider) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Tips! Du kan posjere flere egg samtidig, men pass da på at eggehvitene ikke renner sammen i eddiken.

3 Slå ned varmen på vannet
Det skal ikke fosskoke
– Hell i egget/eggene

4 La det/dem småkoke i ca 3 min.
5 Ta opp med hullsleiv eller skje
6 Skjær avokadoen i skiver og
– Legg dem på brødskiver eller Squash-rundstykker
– Toppes med posjert egg