Potetsalat

Potetsalat er nydelig som tilbehør for eksempel til spekemat. Det er et naturlig tilbehør til ethvert lunsjbord.

Potetsalat Ingredienser: 6 - 8 Poteter 4-6 ss Majones ½ bx Rømme (lett) 1 ss Sennep 2 ss Lake av syltet agurk 2-4 ss Hakket sylteagurk Gressløk (hakket) Salt Persille (valgfritt)
Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad
4 45 min Enkel

Ingredienser:

6 – 8 Poteter
4-6 ss Majones
½  bx Rømme (lett)
1 ss Sennep
2 ss Lake av syltet agurk
2-4 ss Hakket sylteagurk
  Gressløk (hakket)
  Salt
  Persille (valgfritt)

Slik gjør du:

1 Skrell potetene og skjær dem i terninger
– Kok potetene til de er møre (men litt harde)
– Renn av og avkjøl
2 Lag sausen:
– Bland sammen alle ingrediensene
– Smak til lake, sylteagurker og salt
3 Bland sammen poteter og saus
4 Ha alt i ei serverinsskål, og
– La den stå litt før servering
Potetsalat  Ingredienser:  6 - 8	Poteter  4-6 ss	Majones ½  bx	Rømme (lett) 1 ss	Sennep 2 ss	Lake av syltet agurk 2-4 ss	Hakket sylteagurk 	Gressløk (hakket) 	Salt 	Persille (valgfritt)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s