Prinsessekake etter oppskrift fra Baker Brun

Prinsessekake etter oppskrift fra Baker Brun.

Prinsessekake etter oppskrift fra Baker Brun Ingredienser: Bunn 4 Egg 2 dl Sukker 1 dl Hvetemel 1 dl Potetmel 1 ts Bakepulver Fyll og pynt 4 dl Kremfløte 4 ss Bringebær syltetøy 1 dl Appelsinjuice Topping 2 dl Kremfløte 200 g Kokesjokolade
Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad
1 kake 1 time Middels

Ingredienser:  

Bunn:

4 Egg
2 dl Sukker
1 dl Hvetemel
1 dl Potetmel
1 ts Bakepulver

Fyll og pynt:

4 dl Kremfløte
4 ss Bringebær syltetøy
1 dl Appelsinjuice

Topping:

2 dl Kremfløte
200 g Kokesjokolade
Prinsessekake etter oppskrift fra Baker Brun Ingredienser: Bunn 4 Egg 2 dl Sukker 1 dl Hvetemel 1 dl Potetmel 1 ts Bakepulver Fyll og pynt 4 dl Kremfløte 4 ss Bringebær syltetøy 1 dl Appelsinjuice Topping 2 dl Kremfløte 200 g Kokesjokolade

Tips! Jeg brukte vaniljekrem, mellom lagene på kaka sammen med litt syltetøy

Slik gjør du:

1 Legg bakepapir i bunnen av en springform (24 cm), og
– Smør den
2 Pisk egg og sukker til eggedosis
6-8 minutter
3 Sikt hvetemel, bakepulver og potetmel, og
– Vend det forsiktig inn i eggedosisen
4 Hell røren i springformen, og
– Settes inn i kald ovn
– Slå ovnen på 160 grader
– Stek i ca. 45 min.
5 Avkjøles på rist
6 Del den avkjølte kaken i 2 og
– Dynk med appelsinjuice
7 Pisk fløten til krem, og
– Bland i litt Bringebærsyltetøy
– Da får du en fin rosa farge på kremen
– Påfør kremen, mellom hvert lag,
– På toppen og på sidene
– Sett kaken i fryseren i 30 min.
8 Topping:
– Smelt sjokoladen i vannbad,
– Varm opp kremfløten, og
– Rør forsiktig inn den smeltete sjokoladen
– Avkjøl til romtemperatur
Er den for flytende;
Sett den i kjøleskapet i 10-15 min.
9 Hel sjokoladekremen på toppen av kaken,
Bruk ei skjei til å stryke mot kantene så den renner utenfor og nedover langs sidene
– Pynt med enhjørninger, og bursdagskrone
Prinsessekake etter oppskrift fra Baker Brun Ingredienser: Bunn 4 Egg 2 dl Sukker 1 dl Hvetemel 1 dl Potetmel 1 ts Bakepulver Fyll og pynt 4 dl Kremfløte 4 ss Bringebær syltetøy 1 dl Appelsinjuice Topping 2 dl Kremfløte 200 g Kokesjokolade

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s