Pytt i panne

 

Pytt i panne er bare verdens beste restemat, og en flott måte å bruke opp rester på. Pytt i panne kan serveres til frokost, brunsj, lunsj, middag eller kveldsmat. Skikkelig godt uansett.

Pytt i panne Ingredienser Poteter (kokte) Gulerøtter (kokte) Kjøttrester eller pølse Egg Salt, pepper Smør Brød (valgfritt) https://heidisboble.no/ @heidisboble
PorsjonerTidVanskelighetsgrad
 15 minEnkel

Pytt i panne Ingredienser Poteter (kokte) Gulerøtter (kokte) Kjøttrester eller pølse Egg Salt, pepper Smør Brød (valgfritt) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Ingredienser:

 Poteter (kokte)
 Gulerøtter (kokte)
 Kjøttrester eller pølse
 Egg
 Salt, pepper
 Smør
 Brød (valgfritt)

Tips Pytt i panne er også godt sammen med rødbeter eller ketchup

Pytt i panne Ingredienser Poteter (kokte) Gulerøtter (kokte) Kjøttrester eller pølse Egg Salt, pepper Smør Brød (valgfritt) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Skjær kokte poteter, gulerøtter og kjøttrester i terninger
2 Smelt smøret i en stekepanne
Høy/middels varme
3 Ha potetene, gulerøttene og kjøttet i stekepanna
– La det steke  til potetene er gylne eller alt er varmt
4 Stek egg
5 Server pytt i panne toppet med egg
– Gjerne sammen med litt godt brød
Pytt i panne Ingredienser Poteter (kokte) Gulerøtter (kokte) Kjøttrester eller pølse Egg Salt, pepper Smør Brød (valgfritt) https://heidisboble.no/ @heidisboble