Pytt i panne er bare verdens beste restemat, og en flott måte å bruke opp rester på. Pytt i panne kan serveres til frokost, brunsj, lunsj, middag eller kveldsmat. Skikkelig godt uansett.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
15 min | Enkel |

Ingredienser:
Poteter (kokte) | |
Gulerøtter (kokte) | |
Kjøttrester eller pølse | |
Egg | |
Salt, pepper | |
Smør | |
Brød (valgfritt) |
Tips Pytt i panne er også godt sammen med rødbeter eller ketchup

Slik gjør du:
1 Skjær kokte poteter, gulerøtter og kjøttrester i terninger |
2 Smelt smøret i en stekepanne Høy/middels varme |
3 Ha potetene, gulerøttene og kjøttet i stekepanna – La det steke til potetene er gylne eller alt er varmt |
4 Stek egg |
5 Server pytt i panne toppet med egg – Gjerne sammen med litt godt brød |
