Rødbetburgerne er saftige og gode. Et godt alternativ på en kjøttfridag.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 | Enkel/middels |
Ingredienser:
| 500 g | Rødbeter |
| 1 | Løk |
| 1 | Gulrot |
| 2 ss | Olje (nøytral) |
| ¼ ts | Spiskummin |
| 2 | Egg |
| 2 ss | Hvetemel |
| 1½ ts | Salt |
| ¼ ts | Pepper |
Slik gjør du:
| 1 Skrell og finhakk løk, gulrot, rotselleri og rødbeter |
| 2 Ha olje i en middels varm stekepanne, og – Tilsett løken – La den surre ca. 1-2- min. – Tilsett rotfruktene (gulrot, rotselleri og rødbeter), og – Stek videre til alt er blitt mykt (ca. 5 min.) – Slå av plata, og la det avkjøles litt |
| 4 Rør sammen rotfruktene, egg, hvetemel, salt og pepper – Form deigen til 4 burgere, og – Stek dem i 2 ss smør, – Ca. 2-3 min. på hver side |
| 5 Serveres i – Burgerbrød sammen med – Blandet salat |

Forslag til burgerbrød (for oppskrift trykk på lenken ved siden av eller under bildet):




