Røkt laks med Dillstuede poteter, Eggerøre og lys Baguette er en skikkelig god rett.

| Porsjoner: | Tid: | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 30 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 400 g | Røkt laks |
| 1 porsjon | Dillstuede poteter |
| 2 Porsjoner | Eggerøre |
| 1 | Baguette (hjemmebakt eller kjøpt) |
| 10 | Poteter |
| 2 ss | Hvetemel |
| 4 dl | Melk |
| ½ ts | Salt |
| ½ ts | Pepper |
| | Dill (hakket) |

Slik gjør du – Dillstuede poteter:
| 1 Skrell potetene, – Del dem i passelige terninger, og – Kok til de er møre |
| 2 Lag hvit saus: – Kok opp 3 ½ dl melk – Rør melet ut i den resten av melken – Tilsett mel og melkeblandingen, mens du rører – Kok opp under omrøring – La sausen småkoke i 3-5 min., mens du rører – Smak til med salt og pepper – Ta sausen av varmen |
| 3 Tilsett de kokte potetene og dillen |
| 4 Rør rundt, og – Gi eventuelt et raskt oppkok – Rør rundt |
| 5 Serveres varm |
I denne Retten bruker du i tillegg til Dillstuede poteter følgende oppskrifter:



