Reker er alltid godt, spesielt på sommeren. Ved å legge opp alle ingrediensene til et rekesmørbrød på et fat, ser det både vakkert og fristende ut. Fordelen med å server rekene slik er at alle selv kan velge hva de vil ha på rekesmørbrødet sitt.

Porsjoner: | Tid: | Vanskelighetsgrad |
3 | 30 min | Enkel |
Ingredienser:
500 gr | Reker (ferske) |
1 | Avokado |
1/2 | Agurk |
1 pose | Salatblader |
10 | Cherrytomater |
1 | Sitron |
2 | Egg (kokte) |
½ | Rødløk |
1 | Loff |
Smør, majones |
Slik gjør du:
1. Rensk rekene |
2. Skyll grønsakene |
3. Del sitronen i to – Skjær den ene delen i tynne skiver |
4. Skjær løk i tynne strimler og – Press over litt sitronsaft |
5. Skrell og skjær avokadoen i tynne strimler, – Press over litt sitronsaft slik at den blir ikke mørk |
6. Skjær eggene i skiver (bruk eggedeler) |
7. Legg rekene på midten av fatet, – Dander salatblad, egg og grønnsaker rund rekene |
8. Serveres med loff, smør og majones |
