Sommerlunsj med reker

Reker er alltid godt, spesielt på sommeren. Ved å legge opp alle ingrediensene til et rekesmørbrød på et fat, ser det både vakkert og fristende ut. Fordelen med å server rekene slik er at alle selv kan velge hva de vil ha på rekesmørbrødet sitt. 

sommerlunsj med reker  Ingredienser:  500 gr	Reker (ferske) 1	Avokado 1/2	Agurk 1 pose	Salat blad 10 	Cherrytomater 1	Sitron 2 	Egg (kokte) ½ 	Rødløk 1	Loff 	Smør, majones
Porsjoner: Tid: Vanskelighetsgrad
 3  30 min Enkel

Ingredienser:

500 gr Reker (ferske)
1 Avokado
1/2 Agurk
1 pose Salatblader
10  Cherrytomater
1 Sitron
Egg (kokte)
½  Rødløk
1 Loff
Smør, majones

Slik gjør du:

1. Rensk rekene 
2. Skyll grønsakene
3. Del sitronen i to
– Skjær den ene delen i tynne skiver
4. Skjær løk i tynne strimler og
– Press over litt sitronsaft
5. Skrell og skjær avokadoen i tynne strimler,
– Press over litt sitronsaft slik at den blir ikke mørk
6. Skjær eggene i skiver (bruk eggedeler) 
7. Legg rekene på midten av fatet,
– Dander salatblad, egg og grønnsaker rund rekene
8. Serveres med loff, smør og majones 
sommerlunsj med reker  Ingredienser:  500 gr	Reker (ferske) 1	Avokado 1/2	Agurk 1 pose	Salat blad 10 	Cherrytomater 1	Sitron 2 	Egg (kokte) ½ 	Rødløk 1	Loff 	Smør, majones

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s