Disse Squashrundstykkene blir saftige og gode

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| Ca 20 | 3 timer | Enkel |
Ingredienser:
| 1 pk | Gjær (50 g) |
| 1 dl | Vann |
| 6 dl | Kefir |
| ½ dl | Olivenolje |
| 100 g | Squash (revet) |
| ½ ss | Salt |
| 300 g | Sammalt hvete (fin) (5 dl) |
| 500-600 g | Hvetemel (8 ½ dl) |

Slik gjør du:
| 1 Varm Kefir og olje til ca 37 grader – Riv squashen – Legg bakepapir på 2-3 stekeplater |
| 2 Ha vannet i en bakstebolle, – Smuldre i gjæren og – Rør den ut – Hell over melken og squashen, og – Rør godt |
| 3 Tilsett mel og salt og – Elt deigen til den er smidig Ca 7 min. |
| 4 Dekk bollen med en bakeduk, og – La den heve i 45-60 min. |
| 5 Hell deigen på et bakebord, og – Del deigen i ca. 24 like store emner – Form emnene til runde rundstykker, og – Sett dem på en bakepapirkledd stekeplate |
| 6 Dekk rundstykkene med et bakeklede og – La dem etterheve i ca. 20.30 min. |
| 7 Sett ovnen på 250 grader |
| 8 Sett rundstykkene i ovnen, og – Senk temperaturen til 230 grader i – Stekes i 12-15 min. |
| 9 Pensle rundstykkene med vann med en gang de tas ut av ovnen |
| 10 Avkjøles på rist |

