Dette er oppskriften på et sukkerbrød som alltid blir vellykket. Den kan serveres som en stor rund kake eller som små porsjonskaker. Uansett hvordan en velger å servere den fylles dem sylltetøy og krem og toppes med melis – NAM!

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
1 kake | 30-45 min | Enkel |

Ingredienser:
50 g | Smør |
1 ¾ dl | Sukker |
2 ½ dl | Hvetemel |
3 | Egg |
2 ts | Bakepulver |

Fyll og topping:
Syltetøy | |
Krem | |
melis |

Slik gjør du:
1 Sett ovnen på 190 grader – Smør en springform (18 – 20 cm) |
2 Smelt smøret |
3 Ha smør, sukker, mel og egg i en bolle – Visp på lav hastighet til alt er godt blandet – Visp så på høy hastighet i 3 min. – Rør inn Bakepulveret til slutt |
4 Hell røren i formen, og – Stek i ca 20 min. |
5 La kaken stå 5 min. i formen, – Ha den så over på rist, og – La den avkjøles helt |
6 Del kaken i to, og – Legg den ene den på et kakefat – Spre Jordbærsyltetøy over, – Pisk krem og – Fordel kremen over syltetøyet – Legg den andre halvdelen over, og – Strø siktet melis over toppen |
