Når man først har laget eplemos – er det ingen sak å lage tilslørte bondepiker. Verdens enkleste dessert! Og så er det bare så godt da …

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4-6 | 10 min. + tid til å lage eplemos | Enkel |
Ingredienser:
2–3 ss | Smør |
3-4 ss | Sukker |
1 dl | Strøbrød |
1 ts | Kanel |
2 dl | Eplemos (oppskriften på eplemos, TRYKK HER) |
3 dl | Fløte |
Tips!
- Du kan bytte ut strøbrød med knuste havrekjeks
- Du kan bruke frossen eplemos eller ferdig kjøpt eplemos
Slik gjør du:
1 Lag eplemos (oppskriften på eplemos, TRYKK HER) Eller bruk frosset eller ferdigkjøpt |
2 Smelt smør i en stekepanne, – Tilsett strøbrød, kanel og sukker – La det steke på middels varme Under omrøring Til en lys brun farge – Hell blandingen over på et fat og – Avkjøl |
3 Pisk kremfløten |
4 Legg eplemos, krem og brødblandingen lagvis i porsjonsglass eller i en serveringsbolle |



