Bringebær trenger lang tid på å tørke, og det er ikke sikkert at det er de beste bærene å tørke. MEN tørkete bringebær er skikkelig fin pynt, til kaker, desserter og andre retter.

Ingredienser:
Bringebær |
Tips! Du kan knuse de tørkete bringebærene og bruke dem som pynt

Slik gjør du:
1 Skyll bringebærene, |
2 A Tørking i tørker – Legg bringebærene på brettene – Stable – Start tørkeren – Ta ut bærene når de er helt tørre |
2 B Tørking i stekeovnen – Legg bakepapir på stekeplater – Sett stekeovnen på 50 grader (varmluft) – Fordel bringebærene på stekeplatene – Sett dem i ovnen – La ovnsdøren stå på gløtt -Legg gjerne grytekluter e.l. i døren for å holde den litt oppe – La stå i 18-36 timer Eller til de er helt tørre |
