Det er verken sukker, bakepulver eller smør i min vaffelrøre. Bare egg, mel og melk, og så pensles vaffeljernet med litt smør før røra egges i. Det er ikke noe i veien for å tilsette litt sukker i denne oppskriften om en ønsker det.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
ca. 4 -6 | 30-40 min. | enkel |
NB! Hvor mange vafler oppskriften gir, kommer veldig an på størrelsen på vaffeljernet en bruker.
Ingredienser:
1 | Egg |
6- 7 dl | Melk |
350 g | Hvetemel |
Smør |

Slik gjør du:
1 Rør sammen egg og melk |
2 Tilsett hvetemelet (til passe røre) – Rør til det er en jevn og fin røre uten klumper |
3 La røra stå å svelle i 10-15 min |
4 Pensle vaffeljernet med litt smør – Stek vaflene |
5 Serveres nystekte |
