Dette er en rett som egner seg som en forrett i et selskap, som enkelt fingermat for eksempel til et koldtbord, eller rett og slett bare som snacks. Denne retten kan lages i mange variasjoner, for eksempel med reker.
I Russland bruker man som regel rød kaviar til festlige anledninger, mens fylte egg med ost og hvitløk smaker også veldig godt.

Fylte egg (фаршированные яйца)
Ingredienser:
| 4 | Egg |
| 70 g | Revet ost |
| 2 ss | Majones |
| 1-2 fedd | Hvitløk (presset) |
| Dill eller persille | |
| Kaviar |
Slik gjør du:
| Kok egg til de er hardkokt |
| Del dem i to på langs og ta ut plommen |
| Bland sammen eggeplommene med revet ost, presset hvitløk og majones |
| Fyll dette opp i egget og pynt med dill eller persille |
| Pyntes med kaviar , reker, eller røkt laks |
Tips! Denne retten kan lages i mange variasjoner for eksempel reker eller røkt laks. Hvis du bruker f.eks. kaviar, da kan du blande eggeplommene med litt smør

Fra Svetlanas krok
