Bløtkake med nonstop

Finnes det noe bedre enn en bløtkake, fylt med bringebærkrem og banan, pyntet med masse krem og nonstop? Bare prøv så vil du se /smake.

Favorittkake med tente bursdagslys Ingredienser 2 Egg 180 g Sukker 125 g Hvetemel 1 ½ ts Bakepulver 2 ts Vaniljesukker 1 dl Kokende vann Fyll og pynt kremfløte bringebørsyltetøy bananer nonstopp lys https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTid Vanskelighetsgrad
1 kakebunn   40 min. + avkjøling   Enkel/middels

Favorittkake Ingredienser 2 Egg 180 g Sukker 125 g Hvetemel 1 ½ ts Bakepulver 2 ts Vaniljesukker 1 dl Kokende vann Fyll og pynt kremfløte bringebørsyltetøy bananer nonstopp lys https://heidisboble.no/ @heidisboble

Ingredienser:

2 Egg
180 g Sukker
125 g Hvetemel
1 ½  ts Bakepulver
2 ts Vaniljesukker
1 dl   Vann (kokende)

Fyll:

  3 dl Fløte
1 tsVaniljesukker
2 tsSukker
Bringebær syltetøy
2 Bananer
Melk
Nonstop eller noe annet til pynt

Tips! Du kan lage ferdig og montere kaka dagen før, og bare pynte den rett før du skal servere den.

Favorittkake Ingredienser 2 Egg 180 g Sukker 125 g Hvetemel 1 ½ ts Bakepulver 2 ts Vaniljesukker 1 dl Kokende vann Fyll og pynt kremfløte bringebørsyltetøy bananer nonstopp lys https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1. Pisk egg og sukker til eggedosis
2. Tilsett kokende vann og pisk til det blir kaldt
3. Vend inn mel, vaniljesukker og bakepulver
Bruk slikkepott
(ikke slå ut lufta som er rørt inn)
4. Ha i smurt form 20/22 cm
5. Stekes ved 175 grader i ca 30 minutter
6. Avkjøl kakebunnen på rist
 
Montering:
7. Del kakebunnen i 2 eller 3
8. Pisk fløten med krem
– Bland omtrent 1/3 av kremen med bringebærsylteltøy
9. Dynk bunnen godt med melk
– Fordel lbringebærkremen på bunnen
– Legg på bananskiver
10. Legg på det øverste laget.
11. Dynk og fordel resten av kremen over,
og rundt på sidene
12. Pynt med nonstopp og lys, eller
hva du vil