Finnes det noe bedre enn en bløtkake, fylt med bringebærkrem og banan, pyntet med masse krem og nonstop? Bare prøv så vil du se /smake.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
1 kakebunn | 40 min. + avkjøling | Enkel/middels |

Ingredienser:
2 | Egg |
180 g | Sukker |
125 g | Hvetemel |
1 ½ ts | Bakepulver |
2 ts | Vaniljesukker |
1 dl | Vann (kokende) |
Fyll:
3 dl | Fløte |
1 ts | Vaniljesukker |
2 ts | Sukker |
Bringebær syltetøy | |
2 | Bananer |
Melk | |
Nonstop eller noe annet til pynt |
Tips! Du kan lage ferdig og montere kaka dagen før, og bare pynte den rett før du skal servere den.

Slik gjør du:
1. Pisk egg og sukker til eggedosis |
2. Tilsett kokende vann og pisk til det blir kaldt |
3. Vend inn mel, vaniljesukker og bakepulver Bruk slikkepott (ikke slå ut lufta som er rørt inn) |
4. Ha i smurt form 20/22 cm |
5. Stekes ved 175 grader i ca 30 minutter |
6. Avkjøl kakebunnen på rist |
Montering: |
7. Del kakebunnen i 2 eller 3 |
8. Pisk fløten med krem – Bland omtrent 1/3 av kremen med bringebærsylteltøy |
9. Dynk bunnen godt med melk |
– Fordel lbringebærkremen på bunnen |
– Legg på bananskiver |
10. Legg på det øverste laget. |
11. Dynk og fordel resten av kremen over, og rundt på sidene |
12. Pynt med nonstopp og lys, eller hva du vil |



