Brownies

Dette er en utrolig enkel oppskrift på passe klissete, seige og veldig gode Brownies. De passer godt sammen med for eksempel kaffe og is.

150 g Smør (smeltet, og avkjølt) 4 ss Kakaopulver 1 ½ dl Hvetemel 1 ½ ts Vaniljesukker 3 dl Sukker ½ ts Salt 2 Egg

Passe klissete, seige og veldig gode Brownies
Porsjoner: Tid: Vanskelighetsgrad
8 35 min. Enkel

Ingredienser:

150 g Smør (smeltet, og avkjølt)
4 ss Kakaopulver
1 ½ dl Hvetemel
1 ½ ts Vaniljesukker
3 dl Sukker
½ ts Salt
2 Egg

Slik gjør du:

1 Sett ovnen på 175 grader
2 Smelt smøret
3 Smør ei form
4 Bland alt det tørre i en bakstebolle
5 Tilsett smør og egg
6 Rør sammen (med ei sleiv)
7 Ha røra i forma
8 Stek i ca 25 min.     (midt i ovnen)
9 Avkjøl på rist
10 Server rund eller i firkanter
150 g Smør (smeltet, og avkjølt) 4 ss Kakaopulver 1 ½ dl Hvetemel 1 ½ ts Vaniljesukker 3 dl Sukker ½ ts Salt 2 Egg

Klissete, seige og veldig gode Brownies

Tips! Som variasjon kan du dytte halve valnøtter halvveis ned i røra før steking