Bulgur med grønnsaker er en kjapp og god vegetarrett.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 | Enkelt |
Ingredienser:
2 dl | Bulgur |
Buljong | |
5 dl | Wokgrønnsaker |
1 ts | Karri |
½ ts | Spisskummen |
Olje (nøytral) |
Tilbehør:
1 dl | Yoghurt (naturell) |
Mynte (vakgfritt) |
Slik gjør du:
1 Kok bulguren etter anvisningen på pakken, Men bruk 1 (eller 2) buljongterning istedenfor salt |
2 Gi wokgrønnsakene et raskt oppkok, og – Renn av vannet |
3 Sett woken på en middels varm plate – Ha oljen i woken, – Tilsett karri og spisskummen – La det surre til det begynner å dufte krydder (Ca. 1 – 2 min.) – Tilsett grønnsakene og bulguren – Bland godt, og – La det bli gjennomvarmt |
4 Bland yoghurt med hakete mynteblader |
5 Server bulguren og topp med youghurten |
