Delfiakake er skikkelig mektig, men det er bare et absolutt “must” når det kommer til jul og julefeiring. Den er utrolig populær både blant de voksne og ikke minst blandt barna.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
1 kake | 30 min. (+ tid til å stivne) | Enkel |
Ingredienser:
2 pl | Kokesjokolade |
4 ss | Sterk kaffe |
250 g | Delfiafett |
2 | Egg |
2-3 ss | Sukker |
½ pk | Søt kjeks (Per) |
100 g | Marsipan |
1 pose | Geletopper |
Non-stopp (valgfritt) |

Slik gjør du:
1 Kle en avlang brødform med matpapir |
2 Smelt sjokoladen over vannbad og avkjøl |
3 Smelt Delfiafettet over svak varme |
4 Pisk egg og sukker til eggedosis |
5 Tilsett sjokoladen til eggedosisen, og bland godt |
6 Tilsett Delfiafettet forsiktig: – Litt om gangen, under stadig omrøring – Rør godt så det blir en jevn og fin røre |
7 Legges lagvis i formen med kjeks, marsipan og geletopper |
8 Pyntes med 2 rekke med geletopper, eller med non-stopp og geletopper |
9 Settes kjølig til den er stiv og serveres i små tynne skiver |
10 Oppbevares kjølig |
