Finske pinner

Finske pinner er kanskje en av de anonyme julekakene, som man ikke forsyner seg med, når det er mange å velge mellom. Men når man likevel velger en finsk pinne blir man positivt overrasket, og spiser garantert mer enn en.

Ingredienser: 275 g Margarin 275 g Hvetemel 100g Sukker Topping: Mandler, perlesukker eller Sukker - kanel https://heidisboble.no/ @heidisboble

Ingredienser:

275 gMargarin
275 gHvetemel
100gSukker

Topping:

 Mandler, perlesukker
 Sukker – kanel

Slik gjør du:

1 Sett stekeovnen på 225 grader, og
– Legg bakepapir på stekeplater
2 Smuldre smøret i melet og sukkeret, og
– Samle sammen til en fast deigen
3 Trill ut til fingertykke pølser,  og
– Skjær opp i 5-6 cm lange pinner
4 Pensle med egg og
– Rull dem i sukker og mandler
5 Steks på 225°C, i 4-10 minutter

Tekstboks: Kommentarer: