Fisk i mangosaus

Dette er en skikkelig god, og litt søt indisk middagsrett. Serveres med Naanbrød, og/eller Gul ris.

Fisk i Mango saus Ingredienser: 2 Mangoer (godt modne) 1 Løk 3 fedd Hvitløk 1 ½ dl Kyllingkraft 1 Lime (skall og saft) 1 ts Ingefær (raspet) 2 ss Koriander (hakket) 1 ts Kajennepepper Salt 700 g Fiskefileter(hvit)
Fisk i Mangosaus med Naanbrød, og Gul ris.

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
4 45-60 min.Enkel/middels

Ingredienser:

2Mangoer (godt modne)
1Løk
3 feddHvitløk
1 ½ dlKyllingkraft
1Lime (skall og saft)
1 tsIngefær (raspet)
2 ssKoriander (hakket)
1 tsKajennepepper
 Salt
700 gFisk (hvit)

Fisk i Mango saus Ingredienser: 2 Mangoer (godt modne) 1 Løk 3 fedd Hvitløk 1 ½ dl Kyllingkraft 1 Lime (skall og saft) 1 ts Ingefær (raspet) 2 ss Koriander (hakket) 1 ts Kajennepepper Salt 700 g Fiskefileter(hvit)

Slik gjør du:

1 Hakk løk og hvitløk
– Press sitronen og rasp skallet
– Skrell mangoen, og
– Kjør den til purreen i foodprosessor
2 Sett en stekepanne på middelsvarme, og
– Varm opp oljen
– Ha i løken og
– La den steke på middels/svak varme i ca. 10 min.
Til den er myk
3 Tilsett hvitløken, og
– La det steke i ca. 1 min.
4 Tilsett mangopurreen, kraften, limesaft, ingefær, salt og Kajennepepper
5 La det hele koke i ca. 40 min
– Tilsett fisken og la det trekke i 5-6 min.
– Rør inn koriander, og ta sausen av varmen

Anbefalt tilbehør:

eller

Fisk i Mango saus Ingredienser: 2 Mangoer (godt modne) 1 Løk 3 fedd Hvitløk 1 ½ dl Kyllingkraft 1 Lime (skall og saft) 1 ts Ingefær (raspet) 2 ss Koriander (hakket) 1 ts Kajennepepper Salt 700 g Fiskefileter(hvit)
Fisk i mangosaus med Naanbrød, og Gul ris.