Lun squashsalat

Denne retten er like god lunken som kald og kan spises som en egen rett sammen med et godt brød, som for eksempel Brød med semulegryn, focaccia eller horn. Salaten passer også utmerket som tilbehør til stekte eller grillede pølser, hamburgere, koteletter osv. Ja, som tilbehør til grillmat generelt.

Lun squash salat  Ingredienser  2-3	Squash (grønne eller hvite) 2 	Gulrøtter  1- 2	Løk 1 -2 fedd	Hvitløk (presset) 1 bunt	Dill 1 boks	Rømme 2 ss	Tomatpure (eller ketchup) 3 ss 	Olje Salt og pepper
Porsjoner: Tid: Vanskelighetsgrad
 4  1 t Enkel
Lun squash salat Ingredienser 2-3 Squash (grønne eller hvite) 2 Gulrøtter 1- 2 Løk 1 -2 fedd Hvitløk (presset) 1 bunt Dill 1 boks Rømme 2 ss Tomatpure (eller ketchup) 3 ss Olje Salt og pepper

Ingredienser:

2-3 Squash (grønne eller hvite)
2 Gulrøtter
1- 2 Løk
1 -2 fedd Hvitløk (presset)
1 bunt Dill
1 boks Rømme
2 ss Tomatpure (eller ketchup)
3 ss Olje
Salt og pepper

Slik gjør du:

Skyll alle grønnsakene, skrell gulrøtter, rens løken
Skjær løk i tynne skiver
Rasp gulrøtter
Kutt squash i små biter
Surr løken på middel varme med olje under omrøring i 5 min
Tilsett gulrøtter og stek i 3 min til
Tilsett squash og stek i 5 min
Bland sammen rømme, presset hvitløk, tomatpure, salt og pepper Tilsett grønnsakene og rør godt
Sett på lokk, og la den surre på svak varme i 30-40 min
Strø over hakket dill og server
Lun squash salat Ingredienser 2-3 Squash (grønne eller hvite) 2 Gulrøtter 1- 2 Løk 1 -2 fedd Hvitløk (presset) 1 bunt Dill 1 boks Rømme 2 ss Tomatpure (eller ketchup) 3 ss Olje Salt og pepper
Lun squash salat

Fra Svetlanas krok

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s