Grønn omelett – godt, sunt og skikkelig hjerneføde!

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
2 – 3 | 15 min | Enkel |
Ingredienser:
200 -250 g | Erter, sukkererter, aspargesbønner og asparges (skjært i mindre biter) |
4 | Egg |
Salt, pepper | |
4 ts | Vann |
Dill og persille | |
4 ss | Smør |
2-3 ss | Rømme (lett) |

Slik gjør du:
1 Smelt smøret i stekepannen, (middels varme) – Ha i grønnsakene, og – La dem surre i ca. 3 min, Til det er blitt myke – Ha grønnsakene over på et fat |
2 Visp sammen egg, vann, salt og pepper – Hakk dill og persille, og |
3 Smelt 2 ss smør i stekepannen, (middels varme) Hell i eggeblandingen, – La omeletten steke i noen min. il den begynner å stivne på toppen Legg gjerne på et lokk |
4 Smør rømmen utover toppen på halve omeletten, – Fordel grønnsakene over rømmen – Brett den ene halvdelen av omeletten, Over grønnsakene og den andre halvdelen (slik at grønnsakene blir liggende i midten) |
5 Drys over litt dill og persille, og – Server |