Grønn omelett

Grønn omelett – godt, sunt og skikkelig hjerneføde!

Grønn omelett Ingredienser: 200 -250 g Erter, sukkererter, aspargesbønner og asparges (skjært i mindre biter) 4 Egg Salt, pepper 4 ts Vann Dill og persille 4 ss Smør 2-3 ss Rømme (lett)

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
2 – 315 minEnkel

Ingredienser:

200 -250 gErter, sukkererter, aspargesbønner og asparges (skjært i mindre biter)
4Egg
 Salt, pepper
4 tsVann
 Dill og persille
4 ssSmør
2-3 ssRømme (lett)

Grønn omelett Ingredienser: 200 -250 g Erter, sukkererter, aspargesbønner og asparges (skjært i mindre biter) 4 Egg Salt, pepper 4 ts Vann Dill og persille 4 ss Smør 2-3 ss Rømme (lett)

Slik gjør du:

1 Smelt smøret i stekepannen, (middels varme)
– Ha i grønnsakene, og
– La dem surre i ca. 3 min, Til det er blitt myke
– Ha grønnsakene over på et fat
2 Visp sammen egg, vann, salt og pepper
– Hakk dill og persille, og
3 Smelt 2 ss smør i stekepannen, (middels varme)
Hell i eggeblandingen,
– La omeletten steke i noen min.
il den begynner å stivne på toppen
Legg gjerne på et lokk
4 Smør rømmen utover toppen på halve omeletten,
– Fordel grønnsakene over rømmen
– Brett den ene halvdelen av omeletten,
Over grønnsakene og den andre halvdelen
(slik at grønnsakene blir liggende i midten)
5 Drys over litt dill og persille, og
– Server