Halloween – Sjokolademoussé

Hva slår vel sjokolademoussé som dessert? Den passer utrolig godt som en Halloweendesseret. Sjokolade er jo mørkt og mystisk i seg selv, pynter du den litt skummelt i tillegg, sklir den rett inn på Halloween-festen.

Sjokolademousse Ingredienser 3 plater Gelatin 150 g Kokesjokolade 4 ss Kaffe (sterk) 3 ss Sukker 2 Egg (delte) 3 dl Kremfløte
Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad
4   30 min   Enkel/middels

Ingredienser:

3 plater   Gelatin
150 g Kokesjokolade 
4 ss Kaffe (sterk)
3 ss Sukker
2 Egg (delte)
3 dl Kremfløte
Sjokolademousse Ingredienser 3 plater Gelatin 150 g Kokesjokolade 4 ss Kaffe (sterk) 3 ss Sukker 2 Egg (delte) 3 dl Kremfløte

Slik gjør du:

1 Hakk sjokoladen, og
– Smelt den sammen med kaffe
2 Ta sjokoladen vekk fra varmen, og
– Rør inn gelatinen
3 La sjokoladeblandingen avkjøles noe
4 Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker
5 Visp eggehvitene stive
6 Visp kremfløten stiv (men myk)
7 Bland sjokolade og eggedosis
8 Bland forsiktig inn kremen
9 Bland forsiktig inn eggehvitene
10 Fordeles i porsjonsskåler
11 La den stå noen timer, i kjøleskapet for å stivne
12 Pyntes med Gravstøttekjekser og Marengsspøkelser

For oppskrift på Gravstøttekjekser og Marengsspøkelser, trykk på linken nedenfor:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s