Dette er virkelig den ultimate hamburgeren, og er en min familie sin favorittburgere – den har alt og smaker helt fantastisk. Absolutt verdt å prøve.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 20 min | Enkel |
Ingredienser:
| 500 g | Kjøttdeig |
| 1 ss | Worcestershiresaus |
| 1 ss | Ketchup |
| 1 ts | Salt |
| ½ ts | Pepper |
Tilbehør
| ½ porsjon | Hamburgerbrød (For oppskrift, trykk HER) |
| 1 porsjon | Krydrede potetbåter (For oppskrift, trykk HER) |
| ½ porsjon | Aioli av bakt hvitløk (For oppskrift, trykk HER) |
| 4 skiver | Ost (tjukke skiver) |
| 4 skiver | Bacon |
| 8 | Sjampinjonger |
| 1 | Løk |
| 4 | Salatblader |
| 1 | Tomat |
Slik gjør du:
| 1 Lag hamburgerbrød, etter oppskriften |
| 2 Lag potetbåter etter oppskriften |
| 3 Lag Aiolien etter oppskriften |
| 4 Rør sammen: – Kjøttdeig – Worcestershiresaus – Ketchup – Salt og pepper |
| 4 Form 4 store burgere – Stek dem på middels varme – Når du snur dem, legger du på en osteskive på hver burger, og – Legg på lokk |
| 5 Stek: – Bacon – Skivet sopp – Skivet løk |
| 6 Montering – Skjær hamburgerbrød i 2 – Legg den nederste delen på et fat – Smør på Aioli – Legg på ett salatblad (på hver) – Legg på burgeren – Legg på en baconskive – Legg på en tomatskive – Legg på løk – Legg på sopp – Toppes med toppen av burgerbrødet |
| – Serveres med stekte poteter |
| – NYTES! |

