Havrepizza

Havrepizza er både godt, enkelt, raskt og jeg innbiller meg alltid at det er et litt sunnere alternativ enn vanlig pizzabunn.

Havrepizza Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad 3-4 30 min Enkel Ingredienser: Bunn: 300 g Havregryn 2 Egg 4 ss Rømme (gjerne lett) ½ ts Salt 2-3 dl Vann Fyll 1 dl Rømme (gjerne lett) 100 g Ost (raspet) 2 Tomater 1 Løk ½ Paprika 2 Sjampingjonger 100 g Biff strimler (valgfritt) https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
3-430 minEnkel

Ingredienser:

Bunn:

300 gHavregryn
2Egg
4 ssRømme (gjerne lett)
½ tsSalt
2-3 dlVann

Fyll:

1 dlRømme (gjerne lett)
100 gOst (raspet)
2Tomater
1Løk
½Paprika
2Sjampingjonger
100 gBiff strimler (valgfritt)

Havrepizza Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad 3-4 30 min Enkel Ingredienser: Bunn: 300 g Havregryn 2 Egg 4 ss Rømme (gjerne lett) ½ ts Salt 2-3 dl Vann Fyll 1 dl Rømme (gjerne lett) 100 g Ost (raspet) 2 Tomater 1 Løk ½ Paprika 2 Sjampingjonger 100 g Biff strimler (valgfritt) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Sett stekeovnen på 200 grader, og
– Legg bakepapir på en stekeplate
2 Skjær sopp, løk, og paprika i tynne skiver
– Skjær tomaten i biter
– Rasp osten
3 Lag bunnen:
– Kjør havregrynene i en foodprosessor til de blir litt grovt mel
– Tilsett egg, rømme, salt og vann til en jevn røre
NB! Den skal være klissete
4 Bre røra jevnt utover bakepapiret
– Stekes i 10 min
5 Stek løken i litt olje til den er blank og myk
– Tilsett paprika og sopp og
– La det surre til bunnen er ferdig stekt
6 Bre rømmen ut over pizzabunnen, – Strø over osten,
– Fordel løkblandingen over pizzaen, og
– Legg eventuelt på noen tynne biffstrimler
7 Stekes i 12-15 min på 225 grader
8 Serveres nystekt i biter
– Kan toppes med ruccola hvis du har

Havrepizza Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad 3-4 30 min Enkel Ingredienser: Bunn: 300 g Havregryn 2 Egg 4 ss Rømme (gjerne lett) ½ ts Salt 2-3 dl Vann Fyll 1 dl Rømme (gjerne lett) 100 g Ost (raspet) 2 Tomater 1 Løk ½ Paprika 2 Sjampingjonger 100 g Biff strimler (valgfritt) https://heidisboble.no/ @heidisboble