Å lage musliblandingen selv er både enkelt og billig. Men det beste av alt er at en har mer kontroll over hva som er i den og så blir det skikklelig godt da! Min favoritt er å spise muslien sammen med yoghurt, men den kan også spises med melk. Eller hva med å bruke den som strø på vaniljeis?

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
10-12 | ca 25 min | Enkel |

Ingredienser;
3 dl | Havregryn |
2 ts | Kli (kruska eller havre) |
1 dl | Kokos |
½ dl | Tranebær (hakkete) |
½ dl | Rosiner () |
1 ½ ss | Honning |
1 | Egg (valgfritt) |
½ | Banan (moset) |
Tips! Du kan bytte ut tranebær med grovhakkete tørkete eplebiter om du vil

Slik gjør du:
1 Sett stekeovnen på 175 grader – Legg bakepapir i en form ca 13×26 cm, eller På ei stekeplate |
2 Rør sammen alle ingrediensene |
3 Hell røra ut på bakepapiret, og – Fordel den utover bakepapiret |
4 Stekes midt i ovnen i ca 15-20 min |
5 La den avkjøles helt, gjerne natta over, før du har den over i en lufttett boks |

