Skip to content
Heidis boble logo

Heidis boble

Heidis boble – 100% meg

  • Hjem
  • Kontakt
  • Om Heidis boble
    • Om Heidi
    • Om Odd
    • Om Svetlana
    • Om Heidis boble: forhistorien
    • K for Kreft
    • Heidisboble – 3 ÅR!
    • Sommerprosjektet 2020
  • Blogginnlegg 2025
  • HEIDIS BOKHYLLE – (bokanmeldelser)
  • OPPSKRIFTER
    • DRIKKER – varme, kalde, alkoholfrie mm (A-Å)
    • LUNSJ i pakke og på fat (A-Å)
    • FROKOST (A-Å)
    • MIDDAGSBORD
    • SALATER OG SMÅRETTER
    • KAKER OG DESSERTER (A-Å)
    • GJÆRBAKST OG SØT GJÆRBAKST
    • FRUKT og GRØNT (oppskrift etter råvare A-Å)
    • HEIDISBOBLE TESTER …  
  • Heidis syrom (A-Å)
  • SELMA – et hundeliv
  • På reisefot …
  • … Å SPISE UTE
  • ODDS HJØRNE (Odds øl)

PLOMMER – lag noe godt med plommer

For å komme til oppskriften, trykk på linken ved siden av eller under bildet:

Hermetiske plommer Ingredienser: Plommer Sukkerlake: 10 dl Vann 700 g Sukker ½ ts Askorbinsyre Valgfritt: Epleskiver

Hermetiske plommer – for oppskrift, trykk HER

Plommekaramell: 2 dl Plommesaft (usukret) 200 g Sukker 2 ss Sirup (gjerne mørk) 30 g Smør 3 dl Fløte 2 ts Vaniljesukker ¼ ts Salt https://heidisboble.no/ @heidisboble

Plommekaramellsaus – for oppskrift, trykk HER

Plommekake med smuldrelokk Ingredienser 100 g Smør (mykt) 100 g Sukker 2 Egg (romtempererte) 500 g Mel 4 ts Bakepulver 2-2 ½ dl Melk Plommefyll: 1 kg Plommer (røde) 1 -2 ss Sukker 1 -2 ss Kanel Smuldredeig: 300 g Hvetemel 200 g Sukker 150 g Smør https://heidisboble.no/ @heidisboble

Plomme-langpannekake med sukker og kanel – for oppskrift, trykk HER

Mormors plommekake med Plommekaramellsaus Ingredienser 3 Egg 3 dl Sukker 3 dl Rømme (lett) 4 dl Hvetemel 2 ts Bakepulver 1ts Kardemomme 1 ts Kanel 750 g Plommer (uten stein, frosne) Topping: 1-2 ss Perlesukker (eller vanlig sukker) 2-3 ts Kanel 50 g Mandler (hakket) Plommekaramell: 2 ½ dl Plommesaft (usukret) 300 g Sukker 2 ss Sirup (gjerne mørk) 30 g Smør 3 dl Fløte 2 ts Vaniljesukker ¼ ts Salt https://heidisboble.no/ @heidisboble

Plommekake med karamellsaus (Mormors) – for oppskrift, trykk HER

Plommepai Ingredienser: Paibunn og - lokk: 300 g Hvetemel 180 g Margarin 1 ss Sukker 3-4 ss Vann (iskaldt) 1 Egg (sammenvispet) ½ ss Sukker Paifyllet: 1 kg Plommer (i biter) 2 ½ dl Sukker 1 dl Hvetemel 2 ts Kanel (malt) 1 ts Muskatnøtt (malt)

Plommepai – for oppskrift, trykk HER

Plommesaft Ingredienser: 1 kg Plommer (godt modne) 2 dl Vann 200- 400 g Sukker (pr. liter saft) 1 krm Natriumbensoat (pr. liter saft - Valgfritt)

Plommesaft – for oppskrift, trykk HER

Plommesyltetøy Ingredienser: 1 kg Plommer ½ dl Vann 2 Sukker ca. 1 ts Syltepulver (Tørsleffs) - valgfritt

Plommesyltetøy – for oppskrift, trykk HER

Søk i bloggen

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 285 other subscribers.

Archives

  • Dec 2025 (4)
  • Nov 2025 (5)
  • Oct 2025 (3)
  • Sep 2025 (5)
  • Aug 2025 (4)
  • Jul 2025 (29)
  • Jun 2025 (18)
  • May 2025 (27)
  • Apr 2025 (2)
  • Mar 2025 (1)
  • Jan 2025 (2)
  • Dec 2024 (11)
  • Nov 2024 (8)
  • Oct 2024 (5)
  • Sep 2024 (18)
  • Aug 2024 (10)
  • Jul 2024 (20)
  • Jun 2024 (18)
  • May 2024 (8)
  • Apr 2024 (1)
  • Mar 2024 (9)
  • Feb 2024 (7)
  • Jan 2024 (14)
  • Dec 2023 (16)
  • Nov 2023 (15)
  • Oct 2023 (14)
  • Sep 2023 (12)
  • Aug 2023 (13)
  • Jul 2023 (16)
  • Jun 2023 (10)
  • May 2023 (19)
  • Apr 2023 (19)
  • Mar 2023 (26)
  • Feb 2023 (25)
  • Jan 2023 (20)
  • Dec 2022 (30)
  • Nov 2022 (28)
  • Oct 2022 (27)
  • Sep 2022 (28)
  • Aug 2022 (28)
  • Jul 2022 (28)
  • Jun 2022 (28)
  • May 2022 (29)
  • Apr 2022 (27)
  • Mar 2022 (31)
  • Feb 2022 (28)
  • Jan 2022 (32)
  • Dec 2021 (34)
  • Nov 2021 (29)
  • Oct 2021 (32)
  • Sep 2021 (29)
  • Aug 2021 (32)
  • Jul 2021 (31)
  • Jun 2021 (30)
  • May 2021 (29)
  • Apr 2021 (27)
  • Mar 2021 (30)
  • Feb 2021 (28)
  • Jan 2021 (30)
  • Dec 2020 (34)
  • Nov 2020 (35)
  • Oct 2020 (30)
  • Sep 2020 (30)
  • Aug 2020 (32)
  • Jul 2020 (29)
  • Jun 2020 (29)
  • May 2020 (31)
  • Apr 2020 (30)
  • Mar 2020 (31)
  • Feb 2020 (29)
  • Jan 2020 (31)
  • Dec 2019 (30)
  • Nov 2019 (30)
  • Oct 2019 (32)
  • Sep 2019 (30)
  • Aug 2019 (31)
  • Jul 2019 (32)
  • Jun 2019 (33)
  • May 2019 (34)
  • Apr 2019 (32)
  • Mar 2019 (43)
  • Feb 2019 (28)

Category Cloud

Asiatisk Baker Brun Blogginnlegg brød Bøker dessert fisk forrett Fra mormors kokebok Fredagskos frokost Frukt & Bær Gjærbakst grønnsaker Høst Italiensk mat Jul & Advent Kaker Kjeks kjøttfritt lunsj Merkedager - Spesielle dager Middag norsk tradisjonsmat Oppskrift Sesongvare Spania tilbehør Utfordringen 2020 vegetar
Follow Heidis boble on WordPress.com
Blog at WordPress.com.
  • Subscribe Subscribed
    • Heidis boble
    • Join 44 other subscribers.
    • Already have a WordPress.com account? Log in now.
    • Heidis boble
    • Subscribe Subscribed
    • Sign up
    • Log in
    • Copy shortlink
    • Report this content
    • View post in Reader
    • Manage subscriptions
    • Collapse this bar
 

Loading Comments...