Skip to content
Heidis boble logo

Heidis boble

Heidis boble – 100% meg

  • Hjem
  • Kontakt
  • Om Heidis boble
    • Om Heidi
      • K for Kreft
    • Om Odd
    • Om Svetlana
    • Sommerprosjektet 2020
    • Om Heidis boble: forhistorien
    • Heidisboble – 3 ÅR!
  • HEIDIS BOKHYLLE – (bokanmeldelser)
  • OPPSKRIFTER
    • DRIKKER – varme, kalde, alkoholfrie mm (A-Å)
    • FROKOST (A-Å)
    • LUNSJ i pakke og på fat (A-Å)
    • SALATER OG SMÅRETTER
    • MIDDAGSBORD
    • GJÆRBAKST OG SØT GJÆRBAKST
    • KAKER OG DESSERTER (A-Å)
    • FRUKT og GRØNT (oppskrift etter råvare A-Å)
    • HEIDISBOBLE TESTER …  
  • SELMA – et hundeliv
  • Heidis syrom (A-Å)
  • ODDS HJØRNE (Odds øl)

RIPS – lag noe godt med rips

For å komme til oppskriften, trykk på linken ved siden av eller under bildet:

Pavlova med vaniljekrem og rips Ingredienser: BUNN: 4 Eggehviter 250 g Sukker 2 ts Vaniljesukker 2 ts Maizenamel 1 ts Hvitvinseddik ½ ts Salt Vaniljekrem: 5 dl Melk 4 Eggeplommer 75 g Sukker 50 g Maizena 2 ts Vaniljesukker (eller ½ Vaniljestang) Pynt: 1 porsjon Vaniljekrem 3 dl Kremfløte Rips https://heidisboble.no/ @heidisboble

Pavlova med rips og vaniljekrem – for oppskrift, trykk HER

Ripsgele Ingredienser: 1 kg Rips (godt modne) 2 dl Vann 1 kg Sukker (pr. liter saft) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Ripsgele – for oppskrift, trykk HER

Ripskarameller Ingredienser: 2 dl Ripssaft (usukret) 2½ dl Sukker (ca 1-1½ dl hvis du bruker sukret saft) 1½ dl Kremfløte 1 ss Honning https://heidisboble.no/ @heidisboble

Ripskarameller – for oppskrift, trykk HER

Scones med rips og squash Ingredienser 5 dl Hvetemel 3 ts Bakepulver 1 ts Vaniljesukker 1 dl Sukker 100 g Smør (kaldt) 1 Egg 1 ½ dl Rømme 100 g squash 100 g Rips https://heidisboble.no/ @heidisboble

Rips og squash scones, for oppskrift – trykk HER

Ripssaft Ingredienser: 1 kg Rips (godt modne) 2 dl Vann 300- 500 g Sukker (pr. liter saft) 1 krm Natriumbensoat (pr. liter saft - Valgfritt) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Ripssaft – for oppskrift, trykk HER

Rips- og squashvafler Ingredienser: 2 dl Havregryn (eller havremel) 2 dl Fullkorn hvetemel 1 dl Hvetemel 1 ts Bakepulver 2 Egg 100 g Squash (raspet) 3-5 dl Melk 100 g Rips Smør (til steking) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Rips- og squashvafler – for oppskrift – trykk HER

Søk i bloggen

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 294 other subscribers.

Archives

  • Mar 2023 (18)
  • Feb 2023 (25)
  • Jan 2023 (20)
  • Dec 2022 (30)
  • Nov 2022 (28)
  • Oct 2022 (28)
  • Sep 2022 (28)
  • Aug 2022 (28)
  • Jul 2022 (28)
  • Jun 2022 (30)
  • May 2022 (30)
  • Apr 2022 (27)
  • Mar 2022 (31)
  • Feb 2022 (28)
  • Jan 2022 (32)
  • Dec 2021 (34)
  • Nov 2021 (29)
  • Oct 2021 (33)
  • Sep 2021 (32)
  • Aug 2021 (33)
  • Jul 2021 (32)
  • Jun 2021 (30)
  • May 2021 (29)
  • Apr 2021 (27)
  • Mar 2021 (30)
  • Feb 2021 (28)
  • Jan 2021 (31)
  • Dec 2020 (34)
  • Nov 2020 (35)
  • Oct 2020 (30)
  • Sep 2020 (30)
  • Aug 2020 (32)
  • Jul 2020 (29)
  • Jun 2020 (30)
  • May 2020 (31)
  • Apr 2020 (30)
  • Mar 2020 (31)
  • Feb 2020 (29)
  • Jan 2020 (31)
  • Dec 2019 (30)
  • Nov 2019 (30)
  • Oct 2019 (32)
  • Sep 2019 (30)
  • Aug 2019 (31)
  • Jul 2019 (32)
  • Jun 2019 (33)
  • May 2019 (34)
  • Apr 2019 (32)
  • Mar 2019 (43)
  • Feb 2019 (28)

Category Cloud

Asiatisk Baker Brun Blogginnlegg brød Bøker dessert fisk forrett Fra mormors kokebok Fredagskos frokost Frukt & Bær Gjærbakst grønnsaker Høst Italiensk mat Jul & Advent Kaker Kjeks kjøttfritt lunsj Merkedager - Spesielle dager Middag norsk tradisjonsmat Oppskrift Sesongvare Spania tilbehør Utfordringen 2020 vegetar
Follow Heidis boble on WordPress.com
Blog at WordPress.com.
  • Follow Following
    • Heidis boble
    • Join 41 other followers
    • Already have a WordPress.com account? Log in now.
    • Heidis boble
    • Customise
    • Follow Following
    • Sign up
    • Log in
    • Copy shortlink
    • Report this content
    • View post in Reader
    • Manage subscriptions
    • Collapse this bar
 

Loading Comments...