Riskrem

Riskrem er en av de beste dessertene som finnes, og en juleklassiker. En lager riskremen av kald risenrysgrøt og pisket kremfløte. Du velger selv om du vil bruke grøtrester, koke ny grøt eller kjøpe grøten ferdig fra butikken. Uansett, er dette en populær dessert for både store og små.

Riskrem Ingredienser 3 dl Kremfløte 1-2 ss Sukker ½ -1 ss Vaniljesukker Ca 500 g Risgrøt (oppskrift HER) Tilbehør: Rød saus (oppskrift HER) https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
4 Enkel

Riskrem Ingredienser 3 dl Kremfløte 1-2 ss Sukker ½ -1 ss Vaniljesukker Ca 500 g Risgrøt (oppskrift HER) Tilbehør: Rød saus (oppskrift HER) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Ingredienser:

3 dlKremfløte
1-2 ssSukker
½ -1 ssVaniljesukker
Ca 500 gRisgrøt (oppskrift HER)

Tilbehør:

 Rød saus (oppskrift HER)

Tips! Du kan bruke rester fra grøtmiddagen til denne desserten, eller du kan bruke ferdig kjøpt grøt og saus – da tar det 5 minutter å sette sammen denne desserten

Riskrem Ingredienser 3 dl Kremfløte 1-2 ss Sukker ½ -1 ss Vaniljesukker Ca 500 g Risgrøt (oppskrift HER) Tilbehør: Rød saus (oppskrift HER) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Ha fløte, sukker og vaniljesukker i en bolle
2 Pisk fløten stiv
Så du kan lage myke topper
3 Visp inn den kalde grøten
Så desserten får en passe konsistens
4 Serveres avkjølt med rød saus

Riskrem Ingredienser 3 dl Kremfløte 1-2 ss Sukker ½ -1 ss Vaniljesukker Ca 500 g Risgrøt (oppskrift HER) Tilbehør: Rød saus (oppskrift HER) https://heidisboble.no/ @heidisboble