Riskrem er en av de beste dessertene som finnes, og en juleklassiker. En lager riskremen av kald risenrysgrøt og pisket kremfløte. Du velger selv om du vil bruke grøtrester, koke ny grøt eller kjøpe grøten ferdig fra butikken. Uansett, er dette en populær dessert for både store og små.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 | Enkel |

Ingredienser:
3 dl | Kremfløte |
1-2 ss | Sukker |
½ -1 ss | Vaniljesukker |
Ca 500 g | Risgrøt (oppskrift HER) |
Tilbehør:
Tips! Du kan bruke rester fra grøtmiddagen til denne desserten, eller du kan bruke ferdig kjøpt grøt og saus – da tar det 5 minutter å sette sammen denne desserten

Slik gjør du:
1 Ha fløte, sukker og vaniljesukker i en bolle |
2 Pisk fløten stiv Så du kan lage myke topper |
3 Visp inn den kalde grøten Så desserten får en passe konsistens |
4 Serveres avkjølt med rød saus |


