Jeg tilberedte denne i airfryeren! og tro det eller ei fisken ble like sprø og god som om den hadde vært fritert. Det eneste er fargen. I airfryeren ble den blekere enn om den hadde vært kokt i olje. Jeg prøvde å kompensere noe av dette med å ha paprika i brødsmulene. Men skikkelig digg ble det.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 30 min. | Enkel |
Ingredienser:
| ½ dl | Hvetemel |
| 1 dl | Panko (brødsmuler) |
| ½ ts | Salt |
| ¼ ts | Pepper |
| ½ ts | Hvitløkspulver |
| ½ ts | Paprikapulver |
| ¼ ts | Timian |
| ¼ ts | Kajennepepper |
| 1 | Egg |
| 400 g | Torskefileter (skinn- og benfrie) 8 á 50 g eller 4 á 100 g |
Tilbehør
Remulade:
| 2 ½ dl | Majones – for oppskrift, trykk HER |
| 16 skiver | Sylte agurker |
| ½ ts | Gressløk (tørket) |
| ½ ts | Persille (tørket) |
| ½ ts | Dill (tørket) |
| Salt, pepper, sitron |
Garnityr:
| 4-8 blader | Salat |
| 4-8 skiver | Tomat |
| 8 skiver | Agurk |

Slik gjør du:
| 1 Lag Coleslaw: – Bland sammen olje, eddik, salt, pepper, sukker og eventuelt kajennepepper – Strimle kål, gulrot, purre, og – Ha det i en bolle – Hell eddikblandingen over, og – Bland godt – La det stå mens du lager resten |
| 2 Lag remuladen: – Skjær sylteagurken i småbiter – Bland sammen alle ingrediensen, – La det stå mens du lager resten |
| 3 Ha hvetemelet i en dyptallerken – Ha Panko og krydder i en annen dyptallerken – Bland godt sammen – Ha egg i en tredje dyptallerken – Visp egget godt sammen |
| 4 Tørk godt av fisken, – Del den i passe biter, og – Strø over salt |
| 5 Dypp en bit av fisken i hvetemel Pass på så hele fisken er dekt – Rist av overflødig mel – Dypp fileten i egg, og – Så i panko – Legg den på en tallerken – Gjenta for alle fiskefileter |
| 6 A enten: – Legg halvparten a bitene i en airfryer 180 grader 6 min – Legg så i den andre halvparten a bitene i en airfryer 180 grader 6 min |
| 6 B eller: – Ha olje i en stekepanne Ca 3 cm opp på kanten – Varm opp oljen (180 grader) – Stek halvparten av fiskebiten på begge sider til gyllen – Legg fisken på tørkepapir – Stekså den andre halvparten av fiskebiten på begge sider til gyllen |
| 7 Skjær bugerbrødet i 2 – Legg på 1 ss Remulade – Legg på fiskeburgeren, og – Eventuelt 1 ss Remulade – Toppes med coleslaw og den halvdelen av burgerbrødet |

.
