Skip to content
Heidis boble logo

Heidis boble

Heidis boble – 100% meg

  • Hjem
  • Kontakt
  • Om Heidis boble
    • Om Heidi
      • K for Kreft
    • Om Odd
    • Om Svetlana
    • Sommerprosjektet 2020
    • Om Heidis boble: forhistorien
    • Heidisboble – 3 ÅR!
  • HEIDIS BOKHYLLE – (bokanmeldelser)
  • OPPSKRIFTER
    • DRIKKER – varme, kalde, alkoholfrie mm (A-Å)
    • FROKOST (A-Å)
    • LUNSJ i pakke og på fat (A-Å)
    • SALATER OG SMÅRETTER
    • MIDDAGSBORD
    • GJÆRBAKST OG SØT GJÆRBAKST
    • KAKER OG DESSERTER (A-Å)
    • FRUKT og GRØNT (oppskrift etter råvare A-Å)
    • HEIDISBOBLE TESTER …  
  • SELMA – et hundeliv
  • Heidis syrom (A-Å)
  • ODDS HJØRNE (Odds øl)

Tofu – retter med tofu (A-Å)

For å komme til oppskriften, trykk på linken ved siden av eller under bildet:

Misosuppe med Tofu (enkel) Ingredienser 5 dl Vann 1 ½ ss Miso-pasta (Aka Miso, rød) 10 g Dashi (pulver, valgfritt) ½ Lime (presset) ½ - 1 dl Tofu (terninger) 2-3 stilker Vårløk (skivet) ½ - 1 dl Bønnespirer (kokte) 1 ss Koriander (blad, hakket) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Misosuppe med Tofu (enkel) – for oppskrift, trykk HER

Søt ingefær tofu med spinat Ingredienser 250 g Tofu (fersk, avrent) 1 ss Ingefær (most) 4 ss Soyasaus 1 ss Soyasaus (søt) 1 ss Sukker (brunt) 200 g Spinat 1 ss Riseddik ½ ts Chili (tørket, flak) Ris

Søt ingefær tofu med spinat – for oppskrift, trykk HER

Tika-masala Tofu med ris Ingredienser: 250 g Tofu (fast, avrent) 2 ss Olje (nøytral) ¼ Purreløk 1 Paprika 2 Gulerøtter 1 Løk (rød) 1 ts Tikka-masala pulver 2 ts Soyasaus 1 ss Søt chilisaus 1 ss Vann Koriander, Lime Ris

Tikka-masala Tofu – for oppskrift, trykk HER

Tofu med sesamfrø og hvitløk Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad 2 40 min Enkel Ingredienser 400 g Tofu (fast) 2 ss Maisenna 1 ss Sesamolje 1 ss Olje (raps el.) Ris 2 ss Semsafrø (ristet) Saus: ½ dl Soya saus ½ dl Vann 2 ts Honning 1 ½ ts Sambal oelek 1 ts Hvitløkspasta (eller 1 fedd hvitløk) ½ ts Eddik (riseddik eller vanlig) 1 ss Maisenna https://heidisboble.no/ @heidisboble

Tofu med sesamfrø og hvitløk – for oppskrift, trykk HER

Søk i bloggen

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 292 other subscribers.

Archives

  • Jan 2023 (19)
  • Dec 2022 (30)
  • Nov 2022 (28)
  • Oct 2022 (28)
  • Sep 2022 (28)
  • Aug 2022 (28)
  • Jul 2022 (28)
  • Jun 2022 (30)
  • May 2022 (30)
  • Apr 2022 (27)
  • Mar 2022 (31)
  • Feb 2022 (28)
  • Jan 2022 (32)
  • Dec 2021 (34)
  • Nov 2021 (29)
  • Oct 2021 (33)
  • Sep 2021 (32)
  • Aug 2021 (33)
  • Jul 2021 (32)
  • Jun 2021 (30)
  • May 2021 (29)
  • Apr 2021 (27)
  • Mar 2021 (30)
  • Feb 2021 (28)
  • Jan 2021 (31)
  • Dec 2020 (34)
  • Nov 2020 (35)
  • Oct 2020 (30)
  • Sep 2020 (30)
  • Aug 2020 (32)
  • Jul 2020 (29)
  • Jun 2020 (30)
  • May 2020 (31)
  • Apr 2020 (30)
  • Mar 2020 (31)
  • Feb 2020 (29)
  • Jan 2020 (31)
  • Dec 2019 (30)
  • Nov 2019 (30)
  • Oct 2019 (32)
  • Sep 2019 (30)
  • Aug 2019 (31)
  • Jul 2019 (32)
  • Jun 2019 (33)
  • May 2019 (34)
  • Apr 2019 (32)
  • Mar 2019 (43)
  • Feb 2019 (28)

Category Cloud

Asiatisk Baker Brun Blogginnlegg brød Bøker dessert fisk forrett Fra mormors kokebok Fredagskos frokost Frukt & Bær Gjærbakst grønnsaker Høst Italiensk mat Jul & Advent Kaker Kjeks kjøttfritt lunsj Merkedager - Spesielle dager Middag norsk tradisjonsmat Oppskrift Sesongvare Spania tilbehør Utfordringen 2020 vegetar
Follow Heidis boble on WordPress.com
Blog at WordPress.com.
  • Follow Following
    • Heidis boble
    • Join 40 other followers
    • Already have a WordPress.com account? Log in now.
    • Heidis boble
    • Customise
    • Follow Following
    • Sign up
    • Log in
    • Copy shortlink
    • Report this content
    • View post in Reader
    • Manage subscriptions
    • Collapse this bar
 

Loading Comments...