Dette er en veldig enkel salsa – trenger ingen koking, grilling eller blending. Du bare hakker ingrediensene. presser over lime og strør over salt, og da er den klar til servering. Det eneste en bør være nøye med er å velge gode tomater. Salsaen er nydelig til tacos, eller bare som dipp til maischips. Den er også god sammen med frokostegg eller som tilbehør til middag.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 | 15 min. | Enkel |
Ingredienser:
4 | Tomater (hakket) |
½ | Løk (finhakket) |
1 | Jalapeño chili (finhakket) |
½ dl | Limesaft (nypresset) |
2 ss | Koriander (finakket) |
2 ts | Salt (Maldon) |

Slik gjør du:
1 Rens chilien for frø |
2 Fin hakk: – Tomater – Løk – Chili – Koriander |
3 Ha grønnsakene i en bolle |
4 Press over limesaft |
5 Strø over salt |
6 Rør forsiktig rundt |
7 La den stå ca. 15 før servering |
