Dette er en rett som er proppende full av jern, og som passer bra å lage en dag hvor man ikke vil bruke kjøtt. Det går kjapt og enkelt å lage den. I retten er det en slags ost som heter Paneer. Selve osten smaker ikke så mye, men med stekingen og krydderet blir det godt. Jeg kjøpte osten på en butikk som har mat fra Asia.

Porsjoner: | Tid: | Vanskelighetsgrad |
4 | 25 min | Enkel |
Ingredienser:
3 ss | Olje |
200 g | Paneer (i terninger) |
3 | Tomater (i biter) |
1 ts | Kummin |
1 ½ ts | Kajennepepper |
1 ts | Salt |
400 g | Spinat |
Ris |
Slik gjør du:
1 Skyll risen godt og kok den |
2 Skjær ost og tomat i terninger |
3 Skyll spinaten |
4 Ha oljen i en varm wok |
5 Ha i osten og stek under konstant omrøring |
6 Når osten er myk og gylden, legg den over på kjøkkenpapir |
7 Ha i tomatene og stek dem i 2-3 min |
8 Tilsett krydder og salt og rør godt |
9 Tilsett spinaten og kok i 5 min til den er bløt |
10 Tilsett osten og stek i 2 min |
11 Server sammen med ris |

Tips! Du kan bruke hermetiske tomater og frosset spinat i denne oppskriften, men da må spinaten tines og rennes av før du tilsetter den i woken.