Hvorfor ikke bake en irsk te-kake i dag og drikke te til. Det må vel bli en flott søndags ettermiddag? Selv jukset jeg litt og bakte jeg denne i går. Vi spiste ikke opp hele kaka, og den smakte (nesten) like godt i dag. 🙂

| Porsjoner: | Tid: | Vanskelighetsgrad |
| 8 | 90 min | Enkel |
Ingredienser
| 100 g | Smør |
| 150 g | Sukker |
| 2 | Egg |
| 225 g | Mel |
| 2 ts | Bakepulver |
| 2 ts | Vaniljesukker |
| ½ ts | Salt |
| 1 ½ dl | Melk |
| Melis (for å drysse over kaken) |

Slik gjør du:
| Sett ovnen på 180 grader |
| Smør ei rund form (22 cm) |
| Smelt smøret halvveis |
| Rør smør og sukker hvitt |
| Pisk inn eggene, ett om gangen |
| Rør inn melken |
| Vend inn mel, bakepulver og vaniljesukker |
| Haes i ei smurt rund form |
| Stekes i 30-35 min. |
| Avkjøles på rist |
| Strø over melis og server! |

Tips! Hvis du vil ha en kake som er høyere enn min, steker du den i en 20 cm form (jeg bruker en på 23 cm)!
