Mashala Chai te er en indisk te

Mashala Chai er en krydret indisk te med melk. Den tillages ved at man trekker teen sammen med krydder, og så koker man den opp sammen med melk. En spennende drikk som passer etter en har spist indisk mat

Mashala Chai (indisk te) Ingredienser: 12 Kardemommekapsler (grønne) 1 Kanalstang 8 Nellikspiker 8 Pepperkorn (svarte) 2 Stjerneanis 2 skiver Ingefær (fersk) 4 ts Te (indisk, svart) 7 dl Vann 2 ss Sukker 5 dl Melk https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
4 10 min.Enkel

Ingredienser:

12Kardemommekapsler (grønne)
1Kanalstang
8Nellikspiker
8Pepperkorn (svarte)
2Stjerneanis
2 skiverIngefær (fersk)
4 tsTe (indisk, svart)
7 dlVann
2 ssSukker
5 dlMelk

Mashala Chai (indisk te) Ingredienser: 12 Kardemommekapsler (grønne) 1 Kanalstang 8 Nellikspiker 8 Pepperkorn (svarte) 2 Stjerneanis 2 skiver Ingefær (fersk) 4 ts Te (indisk, svart) 7 dl Vann 2 ss Sukker 5 dl Melk https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Ha kryddere i en morter, og
– Støt dem sammen til et fint pulver
2 Bland sammen krydder, ingefær, te, vann og sukker i en kasserolle
– Kok opp, og
– La det trekke 2 min
3 Hell over melken, og
– Gi det hele et oppkok
4 Sil av –
Hell i kopper, og server

Mashala Chai (indisk te) Ingredienser: 12 Kardemommekapsler (grønne) 1 Kanalstang 8 Nellikspiker 8 Pepperkorn (svarte) 2 Stjerneanis 2 skiver Ingefær (fersk) 4 ts Te (indisk, svart) 7 dl Vann 2 ss Sukker 5 dl Melk https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s