Dette er en enkel indisk yoghurt dessert som er meget enkel å lage. Hemmeligheten bak denne desserten er å la yoghurten renne skikkelig av seg. Så er det bare å blande sammen ingrediensene og servere.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 | Enkel |
Ingredienser:
1 knivsodd | Safran (valgfritt) |
1 ss | Vann (varmt) |
1 liter | Yoghurt (naturell) |
½ ts | Kardemomme |
1 dl | Sukker |
2 ss | Pistasienøtter |

Slik gjør du:
1 Ha kaffefilter eller et safteklede i en sil, og – Sett den over en dyp bolle Sila skal ikke ta ned i bollen – Hell i yoghurten, – La den stå i minst 2 timer til den har rent av seg |
2 Bland samme safran og varmt vann – La det stå i 15 min |
3 Hell yoghurten ei skål, – Bland inn safranvannet, kardemomme og sukker |
4 Fordel yoghurten i serveringskåler, og – Toppes med hakkete pistasjnøtter |
