Den ultimate bursdagskaken for bokormer

Ingredienser 2 bunner:
4 | Egg |
360 g | Sukker |
250 g | Hvetemel |
3 ts | Bakepulver |
4 ts | Vaniljesukker |
2 dl | Kokende vann |
Pynt og fyll:
1-2 porsjoner | Vaniljekrem |
Bringebærsyltetøy | |
4 dl | Kremfløte |
500 g | Marsipan |
Melis konditorfarge, marshmallows | |
Marispanrose |

Slik gjør du:
1 Sett stekeovnen på 150°C – Legg bakepapir i en stor langpanne, og – Smør den |
2 Pisk egg og sukker til eggedosis |
3 Tilsett kokende vann og pisk til det blir kaldt |
4 Vend inn mel, vanilje og bakepulver |
– Bruk slikkepott (ikke slå ut lufta som er rørt inn) |
5 Ha røra i langpanna |
6 Avkjøl kakebunnen på rist |
7 Lag vaniljekremmen – for oppskrift trykk HER |
8 MONTERING: – Hvelv kakebunnen – Skjær ut 2 passe store firkanter og 2 mindre – Del kakebunnen i 2 hvis du ønsker – Pisk opp vaniljekremen – Pisk kremfløte – Dynk kakebunnen godt med melk – Smør godt med bringebærsyltetøy på bunnen – Legg på vaniljekremen – Gjenta hvis du har delt kakebunnene i 2) – Legg på det øverste laget – Dynk og smør inn kaka med den pisket kremen (oppå og rundt på sidene) – Sett den i kjøleskapet – Farg marsipanen med de fargene du ønsker bland eventuelt inn litt melis, den blir løs – Kjevle ut bokpermene så de passer firkantene og høyden på kaka (det blir permen og bokryggen) – Kjevle ut en lang stripe ufarget marsipan som er like bred som høyden på kakene dine ( det blir boksidene) – Vær kreativ og lag den pynten du måtte ønske Jeg har en kopp kakao med marshmellows, Eple med mark, tavle og blyanter mm – Legg på marsipanen og pynt! |

Tips! Du kan fylle hva som helst i denne kaken – eller du kan lage en helt annen kake – hvis du heller ønsker sjokoladekake inni bøkene – trykk HER