Coleslow er skikkelig godt som tilbehør både ti grillmat, til fisk og til kjøtt. Det beste av alt, er at det er veldig enkelt å lage.: Bare å raspe og blande. Har du foodprosessor, kan du bare rive alt på det groveste rivjernet som er med. Slawen blir best hvis du laget majonesen selv, men du kan godt bruke ferdig kjøpt majones.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 – 8 | 15 min. | Lett |
Ingredienser:
1 | Gulrot |
⅛ | Kålrot |
¼ | Hodekål |
½ porsjon | Majones , for oppskrift trykk HER |
NB! Mengden med de ulike ingrediensene kan du variere etter hva du liker og hva du har, og hvor mange dette er til kommer an på hvor mye annet tilbehør du har.
Du kan godt bruke ferdigkjøpt majones istedenfor å lage den selv.
Slik gjør du:
1. Lag majones, for oppskrift trykk HER |
2. Skrell og vask grønnsakene |
3. Grov rasp kål- og gulrot |
4. Finstrime hodekålen |
5. Bland sammen grønnsaker og majones |
