Coleslaw

Coleslow er skikkelig godt som tilbehør både ti grillmat, til fisk og til kjøtt. Det beste av alt, er at det er veldig enkelt å lage.: Bare å raspe og blande. Har du foodprosessor, kan du bare rive alt på det groveste rivjernet som er med. Slawen blir best hvis du laget majonesen selv, men du kan godt bruke ferdig kjøpt majones.

Coleslaw Ingredienser 1 Gulrot ⅛ Kålrot ¼ Hodekål ½ porsjon Majones
Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad
4 – 8 15 min. Lett

Ingredienser:

1 Gulrot
Kålrot
¼ Hodekål
½ porsjon Majones , for oppskrift trykk HER

NB! Mengden med de ulike ingrediensene kan du variere etter hva du liker og hva du har, og hvor mange dette er til kommer an på hvor mye annet tilbehør du har.

Du kan godt bruke ferdigkjøpt majones istedenfor å lage den selv.

Slik gjør du:

1. Lag majones, for oppskrift trykk HER
2. Skrell og vask grønnsakene
3. Grov rasp kål- og gulrot
4. Finstrime hodekålen
5. Bland sammen grønnsaker og majones
Coleslaw Ingredienser 1 Gulrot ⅛ Kålrot ¼ Hodekål ½ porsjon Majones

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s