Eplemuffins etter oppskrift fra Baker Brun

Eplemuffins etter oppskrift fra Baker Brun (2018)«Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst» (side 95). 

Eplemuffins etter oppskrift fra Baker Brun (2018)«Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst» (side 95) Ingredienser 100 g Smør 2 Epler 1 ts Kanel (malt) 2 Egg 1 ½ dl Sukker 1 ½ dl Hvetemel 1 dl Havremel 1 ts Bakepulver Muffinsformer
Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad
8 60 min. Enkel
Eplemuffins etter oppskrift fra Baker Brun (2018)«Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst» (side 95) Ingredienser 100 g Smør 2 Epler 1 ts Kanel (malt) 2 Egg 1 ½ dl Sukker 1 ½ dl Hvetemel 1 dl Havremel 1 ts Bakepulver Muffinsformer

Ingredienser:

100 g Smør
2 Epler
1 ts Kanel (malt)
2 Egg
1 ½ dl Sukker
1 ½ dl Hvetemel
1 dl Havremel
1 ts Bakepulver
  Muffinsformer

Slik gjør du:

1 Sett ovnen på 225 grader
– Smelt smøret ,og sett det til avkjøling
2 Rens og del eplene i passe biter
– Vend dem i kanel
3 Visp egg og sukker til eggedosis
4 Tilsett mel og bakepulver, og det avkjølte smøret
– Til slutt, bland inn eplebitene
5 Fordel røren i muffinsformene, og
– Sett dem utover en stekeplate
6 Stekes midt i ovnen i ca 10 min.
– Avkjøles på rist
Eplemuffins etter oppskrift fra Baker Brun (2018)«Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst» (side 95) Ingredienser 100 g Smør 2 Epler 1 ts Kanel (malt) 2 Egg 1 ½ dl Sukker 1 ½ dl Hvetemel 1 dl Havremel 1 ts Bakepulver Muffinsformer

Baker Brun (2018) Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst.

Oppskriften er gjengitt fra Baker Brun (2018), «Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst», med tillatelse fra Baker Brun

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s