Skip to content
Heidis boble logo

Heidis boble

Heidis boble – 100% meg

  • Hjem
  • Kontakt
  • Om Heidis boble
    • Om Heidi
      • K for Kreft
    • Om Odd
    • Om Svetlana
    • Sommerprosjektet 2020
    • Om Heidis boble: forhistorien
    • Heidisboble – 3 ÅR!
  • HEIDIS BOKHYLLE – (bokanmeldelser)
  • OPPSKRIFTER
    • DRIKKER – varme, kalde, alkoholfrie mm (A-Å)
    • FROKOST (A-Å)
    • LUNSJ i pakke og på fat (A-Å)
    • SALATER OG SMÅRETTER
    • MIDDAGSBORD
    • GJÆRBAKST OG SØT GJÆRBAKST
    • KAKER OG DESSERTER (A-Å)
    • FRUKT og GRØNT (oppskrift etter råvare A-Å)
    • HEIDISBOBLE TESTER …  
  • SELMA – et hundeliv
  • Heidis syrom (A-Å)
  • ODDS HJØRNE (Odds øl)

GJÆRBAKST – Brød, rundstykker mm (A – Å)

For å komme videre til oppskriftene, trykk på linken ved siden av eller under bildet

Rugbrød med lin- og solsikkefrø Ingredienser: 1 pk Gjær 6 dl Vann (fingervarmt) 2 ts Salt 1 ½ ts Sukker 1 dl Linfrø 1 dl Solsikkefrø 3 dl Rugmel (fint) Ca. 12 dl Hvetemel Vann, solsikkefrø

BRØD – ulike typer og former; lyse brød, grove brød, porsjonsbrød, rundstykker, horn mm (A-Å)

Snurrer med ost, persille, purre og skinke Ingredienser 3 ½ dl Vann 1 pk Gjær Ca. 600 g Hvetemel 150 g Hvitost (revet) ½ bunt Persille (hakket) ¼ - ½ Purre (hakket) 1 ts Salt 2 ts Sukker Fyll: 150 g Ost (revet) 150 g Skinke

FYLT GJÆRBAKST – horn, snurrer mm (A – Å)

Hamburgerbrød Ingredienser 3 dl Melk ½ pk Gjær 3 ss Olje 450 g Hvetemel 1 ts Sukker ½ ts Salt Sesamfrø

HAMBURGER – og PØLSEBRØD mm (A – Å)

Hverdagsknekkebrød (grove) Ingredienser: 350 g Hvetemel 150 g Rug (grov) 2 ts Salt 3 ¼ dl Vann 50 g Surdeig 60 g Linfrø 60 g Sesamfrø 60 g Solsikkefrø 60 g Havregryn

KNEKKEBRØD og kjeks (A-Å)

Pizza Margherita Ingredienser - Fyll 1 bx Tomater (hermetiske) 2 fedd Hvitløk (finhakket) 1 ss Olivenolje Basilikum (blader) 2 Mozzarella (skivet) 1 ss Olivenolje (valgfritt)

PIZZABUNNER (A-Å)

PORSJONSBRØD – Rundstykker, horn, middagsbrød mm (A- Å)

Grove scones etter oppskrift fra Baker Brun (2018), «Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst», med tillatelse fra Baker Brun Ingredienser: 220 g Hvetemel 220 g Sammalt hvete (fin eller grov) 1 ts Salt 1 ss Bakepulver 2 ss Sukker 4 ss Rapsolje 3 dl Melk (skummet/lett)

SCONES (Oppskrifter A-Å)

Italiensk Landbrød Ingredienser: Surdeig: 2 dl Melk 2 ts Honning 7 g Gjær (1 ts tørrgjær) 125 g Hvetemel Deig: 7 g Gjær (1 ts tørrgjær) 2 ½ dl Vann 2 ½ ts Salt Ca. 500 g Hvetemel

SURDEIG (oppskrifter A-Å)

Søk i bloggen

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 293 other subscribers.

Archives

  • Jun 2023 (6)
  • May 2023 (20)
  • Apr 2023 (19)
  • Mar 2023 (26)
  • Feb 2023 (25)
  • Jan 2023 (20)
  • Dec 2022 (30)
  • Nov 2022 (28)
  • Oct 2022 (28)
  • Sep 2022 (28)
  • Aug 2022 (28)
  • Jul 2022 (28)
  • Jun 2022 (30)
  • May 2022 (30)
  • Apr 2022 (27)
  • Mar 2022 (31)
  • Feb 2022 (28)
  • Jan 2022 (32)
  • Dec 2021 (34)
  • Nov 2021 (29)
  • Oct 2021 (33)
  • Sep 2021 (32)
  • Aug 2021 (33)
  • Jul 2021 (32)
  • Jun 2021 (30)
  • May 2021 (29)
  • Apr 2021 (27)
  • Mar 2021 (30)
  • Feb 2021 (28)
  • Jan 2021 (31)
  • Dec 2020 (34)
  • Nov 2020 (35)
  • Oct 2020 (30)
  • Sep 2020 (30)
  • Aug 2020 (32)
  • Jul 2020 (29)
  • Jun 2020 (30)
  • May 2020 (31)
  • Apr 2020 (30)
  • Mar 2020 (31)
  • Feb 2020 (29)
  • Jan 2020 (31)
  • Dec 2019 (30)
  • Nov 2019 (30)
  • Oct 2019 (32)
  • Sep 2019 (30)
  • Aug 2019 (31)
  • Jul 2019 (32)
  • Jun 2019 (33)
  • May 2019 (34)
  • Apr 2019 (32)
  • Mar 2019 (43)
  • Feb 2019 (28)

Category Cloud

Asiatisk Baker Brun Blogginnlegg brød Bøker dessert fisk forrett Fra mormors kokebok Fredagskos frokost Frukt & Bær Gjærbakst grønnsaker Høst Italiensk mat Jul & Advent Kaker Kjeks kjøttfritt lunsj Merkedager - Spesielle dager Middag norsk tradisjonsmat Oppskrift Sesongvare Spania tilbehør Utfordringen 2020 vegetar
Follow Heidis boble on WordPress.com
Blog at WordPress.com.
  • Follow Following
    • Heidis boble
    • Join 41 other followers
    • Already have a WordPress.com account? Log in now.
    • Heidis boble
    • Customise
    • Follow Following
    • Sign up
    • Log in
    • Copy shortlink
    • Report this content
    • View post in Reader
    • Manage subscriptions
    • Collapse this bar
 

Loading Comments...