Skip to content
Heidis boble logo

Heidis boble

Heidis boble – 100% meg

  • Hjem
  • Kontakt
  • Om Heidis boble
    • Om Heidi
      • K for Kreft
    • Om Odd
    • Om Svetlana
    • Sommerprosjektet 2020
    • Om Heidis boble: forhistorien
    • Heidisboble – 3 ÅR!
  • HEIDIS BOKHYLLE – (bokanmeldelser)
  • OPPSKRIFTER
    • DRIKKER – varme, kalde, alkoholfrie mm (A-Å)
    • FROKOST (A-Å)
    • LUNSJ i pakke og på fat (A-Å)
    • SALATER OG SMÅRETTER
    • MIDDAGSBORD
    • GJÆRBAKST OG SØT GJÆRBAKST
    • KAKER OG DESSERTER (A-Å)
    • FRUKT og GRØNT (oppskrift etter råvare A-Å)
    • HEIDISBOBLE TESTER …  
  • SELMA – et hundeliv
  • Heidis syrom (A-Å)
  • ODDS HJØRNE (Odds øl)

Surdeig (oppskrifter A-Å)

For å komme til oppskriften, trykk på linken ved siden av eller under bildet

Surdeigskultur Ingredienser Sammalt mel (gjerne rug og økologisk) Vann https://heidisboble.no/ @heidisboble

Surdeigskultur – surdeigsstarter – for oppskrift, trykk HER

Hverdagsknekkebrød (grove) Ingredienser: 350 g Hvetemel 150 g Rug (grov) 2 ts Salt 3 ¼ dl Vann 50 g Surdeig 60 g Linfrø 60 g Sesamfrø 60 g Solsikkefrø 60 g Havregryn

Grove hverdagsknekkebrød – for oppskrift, trykk HER

Grovt surdeigsbrød – for oppskrift, trykk HER

Italiensk Landbrød Ingredienser: Surdeig: 2 dl Melk 2 ts Honning 7 g Gjær (1 ts tørrgjær) 125 g Hvetemel Deig: 7 g Gjær (1 ts tørrgjær) 2 ½ dl Vann 2 ½ ts Salt Ca. 500 g Hvetemel

Italiensk landbrød – for oppskrift, trykk HER

Landbrød av surdeig Ingredienser: Spelt surdeig: 150 g Spelt 1 ½ dl Vann 30 g Surdeigskultur Brøddeig: 480 g Hvetemel (sammalt) 8 ½ dl Vann 750 g Hvetemel 20 g Gjær 25 g Sirup (mørk) 2 ss Rapsolje 25 g Salt https://heidisboble.no/ @heidisboble

Landbrød av surdeig – for oppskrift, trykk HER

surdeig etter oppskrift fra Baker Brun

Surdeig Baker Brun) – for oppskrift, trykk HER

Valnøttbrød av surdeig Ingredienser: Spelt surdeig: 150 g Spelt 1 ½ dl Vann 30 g Surdeigskultur Brøddeig: 420 g Hvetemel (sammalt, fin) 7 dl Vann 650 g Hvetemel 20 g Gjær 20 g Sirup (mørk) 2 ss Rapsolje 20 g Salt 300 g Valnøtter (ristede) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Valnøttbrød av surdeig – for oppskrift, trykk HER

Søk i bloggen

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 294 other subscribers.

Archives

  • Mar 2023 (18)
  • Feb 2023 (25)
  • Jan 2023 (20)
  • Dec 2022 (30)
  • Nov 2022 (28)
  • Oct 2022 (28)
  • Sep 2022 (28)
  • Aug 2022 (28)
  • Jul 2022 (28)
  • Jun 2022 (30)
  • May 2022 (30)
  • Apr 2022 (27)
  • Mar 2022 (31)
  • Feb 2022 (28)
  • Jan 2022 (32)
  • Dec 2021 (34)
  • Nov 2021 (29)
  • Oct 2021 (33)
  • Sep 2021 (32)
  • Aug 2021 (33)
  • Jul 2021 (32)
  • Jun 2021 (30)
  • May 2021 (29)
  • Apr 2021 (27)
  • Mar 2021 (30)
  • Feb 2021 (28)
  • Jan 2021 (31)
  • Dec 2020 (34)
  • Nov 2020 (35)
  • Oct 2020 (30)
  • Sep 2020 (30)
  • Aug 2020 (32)
  • Jul 2020 (29)
  • Jun 2020 (30)
  • May 2020 (31)
  • Apr 2020 (30)
  • Mar 2020 (31)
  • Feb 2020 (29)
  • Jan 2020 (31)
  • Dec 2019 (30)
  • Nov 2019 (30)
  • Oct 2019 (32)
  • Sep 2019 (30)
  • Aug 2019 (31)
  • Jul 2019 (32)
  • Jun 2019 (33)
  • May 2019 (34)
  • Apr 2019 (32)
  • Mar 2019 (43)
  • Feb 2019 (28)

Category Cloud

Asiatisk Baker Brun Blogginnlegg brød Bøker dessert fisk forrett Fra mormors kokebok Fredagskos frokost Frukt & Bær Gjærbakst grønnsaker Høst Italiensk mat Jul & Advent Kaker Kjeks kjøttfritt lunsj Merkedager - Spesielle dager Middag norsk tradisjonsmat Oppskrift Sesongvare Spania tilbehør Utfordringen 2020 vegetar
Follow Heidis boble on WordPress.com
Blog at WordPress.com.
  • Follow Following
    • Heidis boble
    • Join 41 other followers
    • Already have a WordPress.com account? Log in now.
    • Heidis boble
    • Customise
    • Follow Following
    • Sign up
    • Log in
    • Copy shortlink
    • Report this content
    • View post in Reader
    • Manage subscriptions
    • Collapse this bar
 

Loading Comments...