Dette er en deilig bursdagskake med en saftig kakebunn (favorittkake), fylt med krem med bjørnebærsyltetøy og banan! Bløtkakene med banan er de beste synes jeg. Toppet med marsipan, og pyntet med sjokolade. NAM!!!!!

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
1 kake | 1 time (3 timer) | Enkel/middels |
Ingredienser:
2 | Egg |
180 g | Sukker |
125 g | Hvetemel |
1 ½ ts | Bakepulver |
2 ts | Vaniljesukker |
1 dl | Kokende vann |
Tips! Du kan godt bake kakebunnen dagen før
Fyll:
3 dl | Kremfløte |
4 – 6 ss | Syltetøy |
2 | Bananer |
Slik gjør du:
1 Pisk egg og sukker til eggedosis |
2 Tilsett kokende vann, og – Pisk til det blir kaldt |
3 Vend inn mel, vanilje og bakepulver |
– Bruk slikkepott (ikke slå ut lufta som er rørt inn) |
4 Ha i smurt form 20/22 cm |
5 Stekes ved 175 grader i ca 30 minutter |
6 Avkjøl kakebunnen på rist |

Montering: |
7 Del kakebunnen i 2 |
8 Pisk kremen – Ha halvparten av kremen i en annen bolle – Tilsett syltetøyet – Bland godt |
9 Dynk bunnen godt med melk |
– Fordel litt av syltetøykremen på bunnen |
– Legg på skivet banan |
– Legg på litt mer syltetøykrem |




10 Legg på det øverste laget |
11 Dynk og fordel resten av kremen over, |
og rundt på sidene |

12 Pynt kaken som du ønsker |
