Hei

Dette er det første blogginnlegget mitt ever!! Det både kjempe spennende og skummelt. Spennende fordi jeg ikke vet hvordan bloggen vil utvikle seg og hvordan den blir tilslutt. Skummelt av samme grunn.  Sånn innerst inne er jeg for tiden en privat person, som ikke liker å legge ut om meg selv og mine interesser, og det må det bli en slutt på nå. Denne bloggen skal handle om meg og alt som interesser meg- derav tittelen «Heidis boble». Alle sier at hvis man skal ha følgere på bloggen sin må man ha et klart tema, enten mat eller bøker. For meg ville bare et tema virke begrensende, og jeg kan jo ikke konkurrere med for eksempel Trines matblogg eller Nigella (i alle fall ikke enda). Kanskje jeg ender opp med et mer spesifikt tema tilslutt, men akkurat nå er det min verden – min lille boble som er fokus for bloggen. Velkommen til å følge Heidis boble.

Vinter er toppers!

Én kommentar Legg til din

  1. Oda sier:

    Så stolt av deg!
    Stå på! ❤️

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s