Dette er en fantastisk god dippingsaus (Nước chấm), som passer utmerket til for eksempel vietnamesiske vårruller (for oppskrift trykk HER). Den passer også veldig godt til å slå over en wok.
Nước chấm – Hoisin:

Ingredienser:
| 2 ts | Sukker (brunt) |
| 2 ss | Østerssaus |
| 4 ss | Hoisin saus |
| 2 ss | Soyasaus |
| 2 ts | Limesaft (nypresset) |
| 3 ss | Vann |
| 4 fedd | Hvitløk |
| ¼ | Chili (rød) |
| 4 cm | Ingefær (valgfritt) |
| Koriander (fersk) |

Slik gjør du:
| Skjær hvitløk, chili, og eventuelt ingefær i skiver/biter |
| Bland alle ingrediensene i ei skål |
| (La den gjerne står ei stund før servering) |
| Hakk koriander og dryss over sausen før servering |

Tips! Lag gjerne også:

