Dette er utrolig godt, og veldig hyggelig å spise å spise sammen med andre. I oppskriften har jeg ramset opp de ingrediensene vi vanligvis bruker hjemme hos oss – det er de som vi liker best! Du kan fylle disse vårrullene med hva som helst av kjøtt, fisk, grønnsaker – det du liker best! Men siden vårrullene ikke varmebehandles bør ingredienser som for eksempel kjøtt stekes først. Hvis du skal servere dette som forrett til gjester, kan du for eksempel rulle vårrullene sammen og skjære dem skrått over på midten og severe to halve sammen med en liten skål med dipp. Jeg bruker å servere disse vårrullene med 2 ulike dippingsauser (Nước chấm), en
Nước chấm Sweet chilisaus og Nước chấm Hoisin – gode er de i alle fall. Det går også helt fint å servere dem med ferdigkjøpt Hoisin saus og/eller sweet and sour chili saus.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
15 min | Enkel |
Ingredienser:
1 pk | Glassnudller |
Scampi | |
Crabsticks | |
Gulrot | |
Vårløk | |
Agurk | |
Salat | |
Koriander | |
1 pk | Rispapir |
Slik gjør du:
Legg glassnudlene i vann |
Kutt opp grønnsakene i staver, og kutt opp scampi, crabsticks Og ha dem i små skåler |
Kok opp vann, og ha det i en stor skål |
Ha legg ett rispapir i vannet til det blir mykt |
Fyll det du vil ha i nudlene, strø over koriander og rull sammen |
Server vårrullene med for eksempel Nước chấm hoisin saus og Nước chấm sweet chilisaus. |


Til venstre: Nước chấm hoisin
Til høyre: Nước chấm – sweet chili
Hjemme hos oss bruker vi å ha de ulike de ulike ingrediensene i små skåler på bordet, og så dypper vi rispapiret i ei skål med varmt vann, forsyner oss med det vi vil ha på, og ruller vårrullen selv. Det er mer primitivt, men veldig sosialt og en hyggelig måte å spise dem på. Vi bruker en haug med servietter, og duken må vaskes etterpå, men denne måten å spise dem på anbefales på det sterkeste!

Tips! Lag gjerne også:
NB! Du kan fylle vårrullene med hva som helst – det du liker best, men siden vårrullene ikke varmebehandles bør noen ingredienser som for eksempel kylling, svinekjøtt og så videre stekes først!
