Dette er en enkel og god rett. Egentlig kan du bruke det du har av grønnsaker. Fisken blir skikkelig saftig og god når den blir tilberedt på denne måten.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 20-30 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 600 g | Seifilet (frosset blokk) |
| 4 ss | Smør (smeltet) |
| 2 | Tomater (biter) |
| ½ | Purre (skiver) |
| 1 | Paprika (biter) |
| Gulrot | |
| Blomkål | |
| Broccoli | |
| 4 ss | Rømme |
| Dill, persille | |
| Salt, pepper | |
| Sitron |

Slik gjør du:
| 1 Sett ovnen på 225 °C. |
| 2 Smør 4 store biter med matpapir med smør – Del fisk i 4 biter – Skjær tomat og paprika i biter. – Skjær purreløken i skiver |
| 3 Lag pakkene: – Legg en fiskebit på hvert matpapir – Krydre med salt og pepper – Fordel tomaten, purren og paprikaen rundt fisken – Legg på litt grønnsaker – Legg 1 ss rømme, litt dill og persille på toppen |
| 4 Brett sammen til forseglede pakker – Legg pakkene på en stekeplate. – Stek midt i ovnen i ca. 15 minutter. |
| 5 Server med kokte poteter |

Tips! Hvis du bruker aluminiumfolie isteden for matpapir, kan du legge pakkene på grillen
