Pasta med reker og dill – enkelt å lage – godt å spise!

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
3 | 15 min. | Enkel |

Ingredienser:
350 g | Tagliatelle |
175 g | Rekeost (1 tube) |
½ dl | Fløte (eller melk) |
3-4 ss | Dill |
Reker/scampi | |
Pepper (nykvernet) |

Slik gjør du:
1 Kok pastaen i rikelig med vann og salt NB! Pastavann skal være like salt som middelhavet |
2 Lag sausen: – Sett en kasserolle på en middels/svak varm plate – Ha fløten kasserollen, og – Tilsett osten, – Rør ut osten mens fløten varmes NB! Det skal ikke koke |
3 Ha reker og dill i sausen, og – La det stå på svak varme til pastaen er ferdig kokt, og Rekene er blitt lunkne/varme |
4 Hell av pastavannet, og – Hell pastaen over i en serveringskål, – Hell over sausen, – Kvern litt pepper over, – Bland godt |
5 Serveres varm, gjerne sammen med Flettet hvitløk- og basilikumbrød |

Anbefalt tilbehør:
eller
