Pasta med reker og dill

Pasta med reker og dill – enkelt å lage – godt å spise!

Pasta med reker og dill   Ingredienser:  350 g	Tagliatelle  175 g	Rekeost (1 tube) ½ dl	Fløte (eller melk) 3-4 ss	Dill 	Reker/scampi 	Pepper (nykvernet)

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
315 min.Enkel

Ingredienser:

350 gTagliatelle
175 gRekeost (1 tube)
½ dlFløte (eller melk)
3-4 ssDill
 Reker/scampi
 Pepper (nykvernet)
Pasta med reker og dill Ingredienser: 350 g Tagliatelle 175 g Rekeost (1 tube) ½ dl Fløte (eller melk) 3-4 ss Dill Reker/scampi Pepper (nykvernet)

Slik gjør du:

1 Kok pastaen i rikelig med vann og salt
NB! Pastavann skal være like salt som middelhavet
2 Lag sausen:
– Sett en kasserolle på en middels/svak varm plate
– Ha fløten kasserollen, og
– Tilsett osten,
– Rør ut osten mens fløten varmes
NB! Det skal ikke koke
3 Ha reker og dill i sausen, og
– La det stå på svak varme til pastaen er ferdig kokt,
og Rekene er blitt lunkne/varme
4 Hell av pastavannet, og
– Hell pastaen over i en serveringskål,
– Hell over sausen,
– Kvern litt pepper over,
– Bland godt
5 Serveres varm, gjerne sammen med Flettet hvitløk- og basilikumbrød
Pasta med reker og dill Ingredienser: 350 g Tagliatelle 175 g Rekeost (1 tube) ½ dl Fløte (eller melk) 3-4 ss Dill Reker/scampi Pepper (nykvernet)

Anbefalt tilbehør:

eller