Pulledpork er enkelt å lage og veldig godt. Det tar litt tid å lage den, men den klarer seg helt fint i ovnen alene, uten at noen trenger å passe på den. Jeg lager marinaden kvelden før, og setter svinekjøttet inn i ovnen på morgenen, tar den ut til middag. Om kjøttet får stå litt mer enn åtte timer så gjør det egentlig ikke noe. Nydelig i burgerbrød, med salat, tomat, agurk og rødløksmarmelade. Denne oppskriften er med eplejuice og er derfor litt syrlig – ønsker du en søtere variant, kan du tilsette litt brunt sukker i eplejuicen.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4-6 | 20 min + 24 t | enkel |
Ingredienser
| Ca 1 kg | Svinekjøtt |
| 2 ss | Paprikapulver |
| 21ts | Pepper |
| 4 ts | Salt |
| 2 ts | Worcestershiresaus |
| 4 ss | Honning |
| 2 ss | Sennep |
| 4 ss | Olje |
| Eplejuice |
Slik gjør du:
| 1 Bland sammen marinaden: Paprikapulver Pepper Salt Worcestershiresaus Honning Sennep Olje |
| 2 Pensle kjøttet med marinaden – Du kan godt skjære kjøttet i passe biter (tenk hvor lang du vil ha de «pulled» bitene) – Pakk det inn i plast, og la de ligge i kjøleskapet natten over |
| 3 Sett ovnen på 140 grader |
| 4 Legg kjøttet i ei ildfast form – Pensle med resten av marinaden |
| 5 Fyll eplejuice til ca 2-3 cm opp på kjøttet (du kan eventuelt ha i 2 ss eplesidereddik og 2 ts brunt sukker) |
| 6 Sett i ovnen og – Slå ned til stekeovnen til 100 grader – La den står i 8 timer – Hvis du har tid kan du godt øse litt juice over kjøttet av og til |
| 7 Ta ut, og «trekk» kjøttet fra hverandre med 2 gafler |
| 8 Hell «kraften»/juicen over og server med |
Smaker godt i burgerbrød sammen med salat, tomat, agurk og rødløksmarmelade. For oppskrift på rødløksmarmelade, TRYKK HER
