Riley, Lucinda (2016) «Engletreet»

Før jeg dro på biblioteket og lastet opp med nytt lesestoff, fant jeg ut at jeg skulle lese «Engletreet» av Lucinda Riley. Boka er utgitt på Cappelen Damm i 2016. Jeg har begynt på den en gang tidligere, men leste den ikke helt ferdig. Derfor tenkte jeg at nå var det på tide å lese den ferdig. Siden jeg liker Riley sine bøker så utrolig godt, og jeg ikke husket så veldig mye fra boka, begynte jeg like godt på begynnelsen igjen.

Riley, Lucinda (2016) «Engletreet» Cappelen Damm og Havreboller etter oppskrift fra Baker Brun Ingredienser 6 dl Melk 150 g Smør 1 pk Gjær 750 g Hvetemel 250 g Havremel 1½ dl Sukker 1 Egg Havregryn

Boka begynner med at femtiåtte år gamle Gretha Marchmont, er sammen med sin eldste venn David Marchmont vei tilbake til herskapshuset Marchmont Hall i Wales. David er eieren til herskapshuset og de tilhørende landeiendmmene. Gretha har vær utsatt for en ulykke, og lider av hukommelsestap. Ikke husker hun David, ikke husker hun Marchmont Hall, ikke hvem hennes nærmeste er og heller ikke hvem hun selv er. På Marchmont Hall begynner minnene å komme tilbake. Sakte, men sikkert får vi Gretha, og hennes datter (Cheska og datterdatter Ava) sine historier rullet opp.

Riley, Lucinda (2016) «Engletreet» Cappelen Damm og Havreboller etter oppskrift fra Baker Brun Ingredienser 6 dl Melk 150 g Smør 1 pk Gjær 750 g Hvetemel 250 g Havremel 1½ dl Sukker 1 Egg Havregryn

«Engletreet» er en historie som går over flere generasjoner og dermed også flere ulike tidsepoker. Historien er egentlig en utrolig tragisk familiesaga. Boka lider litt under at det blir litt mye å holde styr på, for det er mange historier og mange karakterer i boka. Likevel er historien enkel, og uten de store overraskelsene. Det er absolutt ikke det beste jeg har lest av Riley, men boka har underholdningsverdi. Så alt i alt ender jeg opp med å gi boka, Tensingkast: 3.

Hvis du ønsker oppskriften på Baker bruns Havreboller, TRYKK HER!

Riley, Lucinda (2016) «Engletreet» Cappelen Damm og Havreboller etter oppskrift fra Baker Brun Ingredienser 6 dl Melk 150 g Smør 1 pk Gjær 750 g Hvetemel 250 g Havremel 1½ dl Sukker 1 Egg Havregryn

Generelle opplysninger:

Andre bøker av Luicinda Riley

Serien «De syv søstre» :

Riley, Lucinda (2016) «Engletreet» Cappelen Damm og Havreboller etter oppskrift fra Baker Brun Ingredienser 6 dl Melk 150 g Smør 1 pk Gjær 750 g Hvetemel 250 g Havremel 1½ dl Sukker 1 Egg Havregryn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s