Da forlater vi Spania, Torrevieja, mine foreldre og alle kjente, for denne gangen. Det er litt vemodig å må si farvel! Likevel må jeg innrømme at nå gleder jeg meg til å komme hjem. Ja, ikke til snøen og kulden da – men til å virkelig komme igang med bloggen. Hvordan bloggen vil ende opp vet jeg ikke helt ennå – det jeg vet er at mye vil dreie seg om mat og oppskrifter. Jeg gleder meg til å lage mat, dele mine oppskrifter, utvikle nye og ta masse bilder. Det vet jeg ! I tillegg vil det komme andre innslag om meg og livet mitt for det er jo min verden – Heidis boble (100 % meg & 20 % andre). Jeg vil gjerne ha tilbakemeldinger om hva dere som leser bloggen liker med den, og hva dere vil ha mer av. Uansett, jeg avslutter Spania turen med å legge ut ei oppskrift på en forrett med blåskjell.
Blåskjell med paprika

Dette er en veldig god og dekorativ rett. Du kan legge den pent opp på et fat enten alene eller sammen med annen sjømat. Da holder oppskriften som en forrett til mange personer. Du kan også servere alle skjellene i en bolle eller på et serveringsfat, så folk kan få forsyne seg selv. Da holder oppskriften som en forrett for ca. 4 – 6 personer. Server da brød og smør eller aioli til (for oppskrift på aioli trykk her).

| Porsjoner | Total tid: | Vanskelighetsgrad |
| 4 ++ | 15 min | Lett |
Ingredienser
| 1 kg | Blåskjell |
| 2 fedd | Hvitløk |
| 2 | Sjalottløk |
| 2 ss | Olivenolje |
| ½ | Paprika (rød og grønn) |
| Persille | |
| Sitron |
Slik gjør du:
| Vask blåskjellene godt i rennende kaldt vann. |
| Kast skjell som er skadet og skjell som ikke lukker |
| Skjær paprikaen i små biter |
| Hakk sjalottløk og hvitløk, fres den lett i olivenolje |
| Tilsett blåskjell og vann, legg på lokk og damp til skjellene åpner seg |
| Renn av (ta vare på kraften og bruk den til blåskjellsuppe) |
| Ta av toppskjellet |
| Legg bunnskjellet m/ innmaten på fat |
| Ha ½ ts kraft i hvert skjell |
| Dryss over paprika og 1 dråpe sitron Dryss eventuelt over hakket persille Smak til med salt, pepper, sitron |

Tips! Server blåskjellene i en bolle sammen med brød og aioli (Oppskrift på aioli trykk her).
