I dag måtte jeg bare varte opp med en god frokost. Hvorfor? Jo, vi må utsette påskeferien til kneet mitt blir litt bedre. Det er bedre i dag enn på torsdag –men fremdeles for vondt til å sitte i bil, og ikke minst for vondt til å ha ferie. Det er likevel på bedringens vei – så vi drar nok om ikke så alt for lenge! Så, i dag ble det en av datterens frokostfavoritter til frokost: Peanøtt- og banantoastie. Den ble første gang laget etter inspirasjon fra Elvis sitt Peanutbutter, banana and bacon sandwich. Her i huset har vi kuttet ut baconet, men godt er det likevel.

| Porsjoner: | Tid: | Vanskelighetsgrad | |
| 1 | 5 min | Enkel |
Ingredienser:
| ½ | Banan |
| 1 ss | Peanøttsmør |
| 2 skiver | Brød (lyst) |
| 1 ss | Smør |
Slik gjør du:
| 1 Smør en brødskive med peanøttsmør |
| 2 Mos ½ banan på den andre brødskiva |
| 3 Legg brødskivene sammen |
| 4 Smør brødskivene på yttersiden |
| 5 Stekes middels varme til gylden, – Snu og stek den andre siden |
| 6 Serveres varm eller lunken |
Tips! Prøv også Bananpannekake, for oppskrift TRYKK HER

Tips! Prøv også en bananpannekake, som er inspirert av peanøtt- og banantoastie. For oppskrift TRYKK HER
